Τρίτη 22/6/2021

Η ΝΔ τρολάρει τον Τσίπρα: «Χρειάστηκαν 718 λέξεις για να πεις ένα απλό ναι»

Παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησε στην πρόταση της ΝΔ για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο τρόπος με τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας είπε το «ναι» δεν πέραε ασχολίαστος από την Κυβέρνηση. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακόινωσή του επιτέθηκε –για μια ακόμη φορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη- και η ΝΔ απάντησε με ένα τρολάρισμα στον Τσίπρας λέγοντας:

«Χρειάστηκαν 718 λέξεις για να πει ο κ. Τσίπρας ένα απλό “ναι” στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου. Αντιλαμβανόμαστε ότι η απόφαση δεν του ήταν εύκολη. Γνωρίζουμε επίσης ότι στη διαδρομή του πάντα συνόδευε τις πολιτικές του πιρουέτες με δηλώσεις υψηλών ντεσιμπέλ».

Οι γαλάζιοι τόνισαν ότι η ευρεία πλειοψηφία στην οποία αποσκοπούσε η συναινετική πρόταση του πρωθυπουργού, σχηματίζεται στη Βουλή κι αυτό είναι απολύτως θετικό για τη Δημοκρατία και ότι τα υπόλοιπα, όπως υπογράμμισαν, «απευθύνονται στο κομματικό στελεχικό του ΣΥΡΙΖΑ και δεν μας αφορούν».

Και κατέληξαν λέγοντας: «Θα συμφωνήσουμε πάντως σε μια και μόνη διαπίστωση του κ.Τσίπρα: ότι Μητσοτάκης δεν θα γίνει».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ