Δευτέρα 21/6/2021

Ο Κυριάκος στέλνει μήνυμα στον Πέτσα μέσω της Πελώνη

Αυξάνεται αριθμητικά η στρατιά των δημοσιογράφων στο Μέγαρο Μαξίμου, με την προσθήκη της ρεπόρτερ του πολιτικού ρεπορτάζ της «Καθημερινής», Αριστοτελίας Πελώνη, στο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης. Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η κυρία Πελώνη αναλαμβάνει αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, δίπλα στον Στέλιο Πέτσα.

Προφανώς, διαπιστώνοντας προβλήματα στην επικοινωνιακή εικόνα της κυβέρνησης, με τον κ. Πέτσα να αδυνατεί να ανταποκριθεί -όπως πρέπει- στις αρμοδιότητές του, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να ενισχύσει την επικοινωνιακή ομάδα του με ένα νέο πρόσωπο, εκπρόσωπο, μάλιστα, του γυναικείου φύλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κυρία Πελώνη είναι σύζυγος του Γιάννη Μαστρογεωργίου, γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και πρώην διευθυντή του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Με σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακό τίτλο στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, η Αριστοτελία Πελώνη αναλαμβάνει την ευθύνη να δώσει νέα πνοή στην προβολή του έργου της κυβέρνησης και θα βρει στο Μέγαρο Μαξίμου ουκ ολίγους δημοσιογράφους.

Εκεί δραστηριοποιούνται ήδη αρκετοί ακόμα συνάδελφοί της, όπως ο Γιάννης Βλαστάρης σε θέση προϊσταμένου στο Γραφείο Επικοινωνίας της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, ο Δημήτρης Μητρόπουλος σε θέση προϊσταμένου στο Γραφείο Θεμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, η Μαρία Χούκλη στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Άκη Σκέρτσου και ο Ιάσωνας Πιπίνης, ως σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα της Λατινικής Αμερικής. Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού είναι ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο οποίος έχει πάρει τη θέση του Κωνσταντίνου Ζούλα, που είναι πλέον πρόεδρος στην ΕΡΤ, ενώ αναπληρωτές του είναι οι δημοσιογράφοι Γιώργος Ευθυμίου και Αργύρης Παπαστάθης.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ