Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου λέει πως κάπου μέσα του μπορεί και να χάρηκε που «έφαγε την μπόμπα» ο Σουλεϊμανί – Αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Αν μη τι άλλο ο Μπάμπης Παπαδημητρίου φροντίζει να κρατάει το όνομα του ψηλά στην δημοσιότητα.

Έφτιαξε το όνομα του στα media τον καιρό του μνημονίου με τις δηλώσεις του για τους δανειστές. Με την βουλευτική του πλέον ιδιότητα συνεχίζει τις περίεργες δηλώσεις. Πότε  το νερό που «είναι πολύ φτηνό», πότε «στο Μέγαρο Μαξίμου κάπνιζαν όλοι χασίς».

Τώρα με μια ακόμα αμφιλεγόμενη δήλωση του λέει πως ίσως «κάπου μέσα του μπορεί και να χάρηκε που «έφαγε την μπόμπα ο Σουλεϊμανί». 

Η συγκεκριμένη δήλωση ειπώθηκε στην εκπομπή της Όλγας Τρέμη στην ΕΡΤ. Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ρώτησε τον Πάνο Ρήγα του ΣΥΡΙΖΑ:«Δεν χαρήκατε καθόλου, πάντως, που έφαγε την μπόμπα ο Σουλεϊμάνί;» Τότε, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε έντονα σημειώνοντας πως είναι απαράδεκτο να επικροτούνται δολοφονίες κρατικών αξιωματούχων. για να απαντήσει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Καλά κι εγώ δεν είπα ότι είμαι υπέρ, αλλά είπα ότι κάπου μέσα μου μπορεί να το χάρηκα»

Αυτά έγιναν χθες το βράδυ για να συνεχιστούν οι αντιδράσεις σήμερα με την Κουμουνδούρου να παίρνει την σκυτάλη των αντιδράσεων καλώντας με ανακοίνωση της την ΝΔ να αποδοκιμάσει δημοσίως τις δηλώσεις του βουλευτή της.

«Ο πρωθυπουργός και αρχηγός της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης- ο οποίος αποτελεί τον μόνο Ευρωπαίο ηγέτη που επιδοκίμασε την εκτέλεση Σουλεϊμανί –  οφείλει άμεσα να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματός του. Σε διαφορετική περίπτωση,  η συγκεκριμένη δήλωση εκφράζει την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησής του και το ύφος με το οποίο εκφράζεται σε τόσο λεπτά θέματα», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πολύ κακό για το τίποτα θα σχολιάσουμε εμείς από την πλευρά μας. Απλώς ο αγαπητός Μπάμπης ξέρει να κάνει «ντόρο» γύρω από το όνομα του. Η δήλωση με το νερό ήταν πράγματι απαράδεκτη αυτή εδώ τώρα είναι ασήμαντη.

Καταλαβαίνουμε βέβαια ότι μπορεί να θίγει τα παλιά και ολίγον σκουριασμένα αντιαμερικανικά αντανακλαστικά των Συριζαίων αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

Δείτε επίσης: Επιλογή απολιτίκ, πολιτικά ορθή και life style…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This