Δευτέρα 21/6/2021

Μηχανικές και… σωματικές βλάβες, επιστολικές ψήφοι και απουσίες με νόημα από την ψηφοφορία

Με μηχανικές βλάβες, επιστολικές ψήφους δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες, καθώς και απουσίες με νόημα ολοκληρώθηκε η ιστορική συνεδρίαση της Βουλής κατά την οποία ανεδείχθη η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, πρώτη γυναίκα στο ύπατο αξίωμα.

Εντύπωση προκάλεσε η έλλειψη αναφοράς στο όνομα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στην επιστολή που έστειλε ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προς το προεδρείο της Βουλής. Επίσης η απουσία του  Κώστα Ζουράρι και του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου  από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν οι μόνες που δεν δικαιολογήθηκαν με κάποια επιστολή, ενώ η Κωνσταντίνα Αδάμου που απουσίασε λόγω ασθένειας και πρόσφατου τοκετού  απέστειλε επιστολή χωρίς να τάσσεται υπέρ της κ. Σακελλαροπούλου, όπως άλλωστε συνέβη και με τους υπόλοιπους βουλευτές του ΜέΡΑ25 που δήλωσαν «παρών».

Πάντως όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο κ. Ζουράρις είχε πρόβλημα με το πόδι του. Ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν αναγνώστηκε στην αίθουσα το όνομα του Τρύφωνα Αλεξιάδη, όπου οι συνάδελφοί του χειροκρότησαν και ο πρόεδρος της Βουλής ευχήθηκε περαστικά. 

Μηχανική βλάβη έπαθε το αμάξι του Νικόλαου Μανωλάκου της ΝΔ, ο οποίος προσήλθε τελικά με καθυστέρηση ενώ το ίδιο απρόοπτο συνέβη και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Μπεϊκόπουλο. Οσο για τον Ζουράρι επικαλέστηκε… σωματική βλάβη, δηλαδή ένα πρόβλημα με το πόδι του.

Δείτε επίσης: Ξεκινάει με «φάουλ» η Σακελλαροπούλου! Αρνήθηκε να της ανακοινωθεί το αποτέλεσμα στο σπίτι της

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ