Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

(Άλλη μια) γκάφα της Ρεπούση – Θέλει τα παιδιά να μάθουν… σωστά ελληνικά, χωρίς να ξέρει η ίδια

Χτύπησε και πάλι η γνωστή εθνομηδενίστρια Μαρία Ρεπούση. Αφού έλυσε όλα τα άλλα προβλήματα του τόπου, αυτή τη φορά τα έβαλε με τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα -άκουσον άκουσον- γιατί αποκαλεί τους βουλευτές «βουλευταί».

Έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter δήθεν απορημένη: «Γιατί ο πρόεδρος της Βουλής ονομάζει τους βουλευτές “βουλευταί”. Εψήφισαν λέει τόσοι βουλευταί. Θα τον ακούν και τα παιδιά που πάνε σχολείο και θα νομίζουν ότι τους τα μαθαίνουν λάθος». Πείραξε την κυρία Ρεπούση, του γνωστού «συνωστισμού της Σμύρνης», ότι ο κ. Τασούλας μίλησε σωστά ελληνικά, φοβούμενη μήπως η νέα γενιά δεν καταλάβει αυτά που λέει!

Δείτε επίσης: «Μοντέλο» ο Π. Καμμένος στη νέα του δημόσια εμφάνιση

Αν μη τι άλλο, προκλητική για ακόμη μία φορά, και δεν έμεινε μόνο εκεί. Την πείραξαν οι αντιδράσεις των κατοίκων των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει με τους δεκάδες χιλιάδες μετανάστες στους τόπους τους.

«Τι δουλειά έχει ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου να καλεί τα προεδρεία των μαθητικών συμβουλίων; Είναι προφανές ότι θέλει να χρησιμοποιήσει τα σχολεία για τα πολιτικά του σχέδια κατά των μεταναστών και των προσφύγων» ανέφερε με θράσος και συνέχισε: «Έχω την εντύπωση ότι αυτοί που εμποδίζουν την εγκατάσταση των προσφύγων στα μέρη τους είναι οι ίδιοι που πρωτοστατούσαν στις διαδηλώσεις κατά της Συνθήκης των Πρεσπών».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ