Παρασκευή 18/6/2021

Αρνήθηκε την… κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ ο Ζουράρις και εξέθεσε την Κουμουνδούρου

 Ο γραφικός Κώστας Ζουράρις διέσυρε τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την απουσία του από την προχθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή για τη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ενώ η Κουμουνδούρου είχε δικαιολογήσει την απουσία του, υποστηρίζοντας ότι συνέβη λόγω προβλήματος υγείας (στο πόδι του), ο ίδιος προσήλθε χθες στη Βουλή κανονικότατα και μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση αποδεικνύοντας ότι δεν προσήλθε να ψηφίσει από πολιτική του επιλογή!

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στο 2015 όταν είχε υποδείξει για το αξίωμα την αρχαιολόγο Αγγελική Κοτταρίδη και τη χρυσή ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου. Σχολιάζει ότι σήμερα -σε αντίθεση με το 2015, οπότε βρισκόταν στην κυβερνητική πλειοψηφία-, είχε την άνεση να εμμείνει στην προτίμησή του διά της απουσίας του.

Αφετέρου, αν και τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ορθώς στήριξε την υποψηφιότητα της κυρίας Σακελλαροπούλου, ο ίδιος δεν μπορούσε να το πράξει, «όχι εξαιτίας πολιτικής αντιγνωμίας» αλλά διότι, όπως αναφέρει, ο κ. Μητσοτάκης είχε εξυβρίσει την πολιτική και πνευματική σταδιοδρομία του χωρίς να έχει ανακαλέσει.

«Ακόμη και εμένα να με πρότεινε ο Μητσοτάκης, εγώ δεν θα με ψήφιζα, αν δεν μου ζητούσε συγγνώμη», σχολίασε. «Τόσο, διότι τόσο. Τόσο, Κ’ είν’ η συνείδησίς μου ήσυχη για το αψήφιστο της εκλογής», κατέληξε με αναφορά στον Καβάφη ο πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. και νυν του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης: «Μοντέλο» ο Π. Καμμένος στη νέα του δημόσια εμφάνιση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ