Αρνήθηκε την… κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ ο Ζουράρις και εξέθεσε την Κουμουνδούρου

Must Read

 Ο γραφικός Κώστας Ζουράρις διέσυρε τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την απουσία του από την προχθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή για τη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ενώ η Κουμουνδούρου είχε δικαιολογήσει την απουσία του, υποστηρίζοντας ότι συνέβη λόγω προβλήματος υγείας (στο πόδι του), ο ίδιος προσήλθε χθες στη Βουλή κανονικότατα και μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση αποδεικνύοντας ότι δεν προσήλθε να ψηφίσει από πολιτική του επιλογή!

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στο 2015 όταν είχε υποδείξει για το αξίωμα την αρχαιολόγο Αγγελική Κοτταρίδη και τη χρυσή ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου. Σχολιάζει ότι σήμερα -σε αντίθεση με το 2015, οπότε βρισκόταν στην κυβερνητική πλειοψηφία-, είχε την άνεση να εμμείνει στην προτίμησή του διά της απουσίας του.

Αφετέρου, αν και τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ορθώς στήριξε την υποψηφιότητα της κυρίας Σακελλαροπούλου, ο ίδιος δεν μπορούσε να το πράξει, «όχι εξαιτίας πολιτικής αντιγνωμίας» αλλά διότι, όπως αναφέρει, ο κ. Μητσοτάκης είχε εξυβρίσει την πολιτική και πνευματική σταδιοδρομία του χωρίς να έχει ανακαλέσει.

«Ακόμη και εμένα να με πρότεινε ο Μητσοτάκης, εγώ δεν θα με ψήφιζα, αν δεν μου ζητούσε συγγνώμη», σχολίασε. «Τόσο, διότι τόσο. Τόσο, Κ’ είν’ η συνείδησίς μου ήσυχη για το αψήφιστο της εκλογής», κατέληξε με αναφορά στον Καβάφη ο πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. και νυν του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης: «Μοντέλο» ο Π. Καμμένος στη νέα του δημόσια εμφάνιση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This