ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΟργισμένη η Γεροβασίλη: «Κατασκευασμένες και ψευδείς οι διαρροές από την ΠΓ»

Οργισμένη η Γεροβασίλη: «Κατασκευασμένες και ψευδείς οι διαρροές από την ΠΓ»

Έκρυθμη η κατάσταση στην Κουμουνδούρου την ώρα που τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να συνεννοηθούν για τις διαδικασίες των εσωκομματικών εκλογών.

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, η Όλγα Γεροβασίλη, διέκοψε και απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους μίλησε για «κατασκευασμένες και ψευδείς διαρροές.

«Δεν είπα ποτέ για Πόθεν Έσχες εγώ σήμερα. Ό,τι παίρνετε (σ.σ. διαρροές) είναι απολύτως κατασκευασμένο και ψευδές» κατήγγειλε η Όλγα Γεροβασίλη προσθέτοντας ότι «μέχρι να τελειώσει η συνεδρίαση και να υπάρξει ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου», τα όσα διαρρέονται «δεν ισχύουν και είναι συνειδητά, για να τορπιλίσουν μια κατάσταση».

«Εάν θα ανοίξουμε θέμα προϋποθέσεων για την ηγεσία ή θα το κλείσουμε για να μην σέρνεται» επεσήμανε στους δημοσιογράφους.

https://exchange.glomex.com/video/v-d4ae0viebfpl?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης