Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Βόμβες Βελόπουλου για «δώρα» του Μαξίμου στα Τίρανα!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

«Το πόρισμα Κατσίφα δεν έχει βγει, η μάνα του διώκεται κι εσείς τα δίνετε όλα στους Αλβανούς!» Αυτό κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη διάρκεια συζήτησης για την κύρωση της συμφωνίας μεταξύ Αθήνας και Τιράνων για την αμοιβαία αναγνώριση των αδειών οδήγησης.

Προκειμένου να αποδείξει ότι η Αλβανία δεν ανταποκρίνεται σε οποιοδήποτε θετικό βήμα της Αθήνας, ο Κυριάκος Βελόπουλος υπενθύμισε ότι το πόρισμα της έρευνας για τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική αστυνομία, στις Βουλιαράτες, με αφορμή μια ελληνική σημαία, δεν έχει ακόμη βγει, ενάμιση σχεδόν χρόνο μετά το περιστατικό, κάτι που πολλοί ερμηνεύουν ως απόπειρα συγκάλυψης ευθυνών.

Επιπρόσθετα, έχουν ασκηθεί διώξεις κατά της μητέρας του για δηλώσεις, που έκανε οργισμένη κατά τη διάρκεια του ετήσιου μνημοσύνου για τον γιο της.

Τασσόμενος κατά της συμφωνίας, τόνισε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να τα δίνει όλα στους Αλβανούς, παρόλο που όποιες συμφωνίες πρέπει να γίνονται προς όφελος και των δύο πλευρών.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν ζητά τίποτε από την άλλη πλευρά και υπενθύμισε ότι η Αλβανία ήταν αυτή που κατέρριψε και τη συμφωνία για την ΑΟΖ, που είχε γίνει παλαιότερα, και παρ’ όλα αυτά η χώρα μας συνεχίζει να δίνει στους Αλβανούς τη δυνατότητα να εργάζονται με φορτηγά αλβανικά, με αλβανικές πινακίδες και άδειες, και να μεταφέρουν προϊόντα στη χώρα μας.

Τέλος, κάλεσε τους βουλευτές της πλειοψηφίας να θυμηθούν ότι υπάρχει ο κομματικός πατριωτισμός, αλλά υπάρχει και η εθνική λογική…

Δείτε επίσης: Τα πέντε νομοσχέδια της ατζέντας του σημερινού υπουργικού συμβουλίου

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ