Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Παπαγγελόπουλος: Προδότης ο Σαμαράς, ψεύτης και παλιάνθρωπος ο Αθανασίου…

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Απαντήσεις δίνει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σχετικά με τις κατηγορίες που του προσάπτουν οι Ράϊκου και Αθανασίου αναφορικά με τους χειρισμούς του στην υπόθεση novartis, σε συνέντευξη του στον Alpha, εξαπολύοντας  βαριές κουβέντες και χαρακτηρισμούς για Σαμαρά (προδότης), Αθανασίου (ψεύτης και παλιάνθρωπος), Ράικου και Τουλουπάκη. 

«Η ΝΔ έχει συνιστώσες, ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον έχει ομογενοποιηθεί. Η τελευταία πρόσφατη συνιστώσα της ΝΔ είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Είναι ο προδότης της παράταξης της ΝΔ, το έχει κάνει και στο παρελθόν και είναι αυτός που βρίσκεται πίσω από τη βρώμικη επίθεση σε βάρος μου, μαζί με τα τσιράκια του», λέει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στη συνέντευξη του στον Alpha.

Για Αθανασίου, Ράικου, Δραγάτση και Αλαφούζο, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος λέει: «Ο κ. Αθανασίου αναμιγνύει το όνομα του Δραγάτση και άλλων εισαγγελέων μικρόψυχα, για να τους δημιουργήσει πρόβλημα. Πάνε να κλείσουν την προκαταρκτική άρων άρων» και συνεχίζει παρακάτω λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κ. Αθανασίου και η κ. Ράικου διαψεύδονται εκατέρωθεν. Και οι δύο, αν δούμε τις καταθέσεις τους, αυτοδιαψεύδονται. Άλλα λένε τη μία μέρα και άλλα την άλλη. Ομολογούν επίσης αδικήματά τους, γιατί έχουν μένος εναντίον μου».

Σε σχετική ερώτηση για ποιο λόγο θεωρεί ότι ο κ. Αθανασίου έχει μένος εναντίον του, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος απάντησε: «Ήταν 4 χρόνια οικονομικός εισαγγελέας και αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι επιθυμούσε και την 3η θητεία, δηλαδή να μείνει 6 χρόνια. Αφού υφίστατο τόσα από εμένα, γιατί ζήταγε να παραμείνει;

Πρόκειται για ένα στημένο παιχνίδι σε βάρος μου που τους γυρνάει μπούμερανγκ. Η 3η θητεία δεν ήταν θέμα δικό μου, ήταν του ανώτατου δικαστικού συμβουλίου. Ο κ. Αθανασίου παραδέχτηκε ότι δεν πήρε ούτε μία ψήφο, δεν προτάθηκε καν το όνομά του. Τι λόγους είχε ο κ. Αθανασίου να θέλει και την 3η θητεία; »

Για τον κ.Αλαφούζο λέει: «Γιατί να πω για τον Αλαφούζο; Ήμουν τόσο βλάκας; Αφού ήξερα τη στενή σχέση που είχαν Αθανασίου και Αλαφούζος; Θα το έλεγα στον φίλο του; Τα αδικήματα που μου καταλογίζει είναι σοβαρά. Ή είναι ψεύτης ή είναι φοβιτσιάρης. Εγώ θεωρώ ότι είναι τσιράκι. Δεν έχω απολύτως τίποτα με τον κ. Παπαχρήστο, απεναντίας, θαυμάζω την ευφυία και τη γραφίδα του».

Δείτε επίσης: ΝΔ όπως ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό! Τάζουν αντισταθμιστικά οφέλη στους νησιώτες που δεν «τσιμπάνε

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ξεκαθάρισε ακόμα ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις εναντίον των  εισαγγελέων που τον κατηγορούν ενώ για το ειδικό δικαστήριο είπε: «ο δρόμος μέχρι εκεί είναι μακρύς. Θα πρέπει να βγάλουν πόρισμα και θα τους ξεφτιλίσω γιατί πάνε να κλείσουν τώρα την προανακριτική».

Επιπλέον Για την κυρία Τουλουπάκη και αν την έστειλε ο κ. Φαλτσιανί είπε: «Η κ. Τουλουπάκη πήγε μόνη της. Το ήξερα γιατί μου ζήτησαν να καλύψω τα έξοδα. Θα ήταν τιμή μου και καμάρι μου να τους είχα στείλει εγώ να πάνε να κυνηγήσουν τους φοροφυγάδες. Ο κ. Αθανασίου λέει ψέματα, πήγαν  με πρωτοβουλία τους και έκαναν το καθήκον τους. Έπρεπε να πάει κι εκείνος, αλλά δεν πήγε λέγοντας ότι δεν πάει για να μην μπλέξει. Δεν έστειλα την κ. Τουλουπάκη εκεί, δεν ντρέπεται ο παλιάνθρωπος.»

Τέλος για τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη είπε: «Θα ήθελα να με φωνάξει να μου πάρει συνέντευξη αν τολμάει. Είναι το όνειρό μου και το όνειρό μου θα γίνει ο εφιάλτης του»

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ