Ο Πέτσας κάλυψε τον Άδωνη για την πρώτη κατοικία

Must Read

Το άσπρο, μαύρο επιχείρησε να κάνει και πάλι χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, καλύπτοντας απόλυτα τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για τις κυνικές δηλώσεις του σχετικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας. Ο κ. Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, κατήγγειλε διαστρέβλωση των δηλώσεων του κ. Γεωργιάδη, η οποία -όπως είπε- «δίνει τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να υπενθυμίσει ότι εξασφάλισε παράταση μέχρι 30 Απριλίου 2020 του πλαισίου προστασίας της πρώτης κατοικίας, το οποίο με την προηγούμενη κυβέρνηση θα είχε ήδη λήξει από τις 31 Δεκεμβρίου 2019».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απηύθυνε για μία ακόμη φορά «έκκληση σε όποιον αισθάνεται ότι έχει αδυναμία να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, και επομένως νιώθει ότι κινδυνεύει το σπίτι του, να μπει στην πλατφόρμα για να προστατευθεί. Μετά τις 30 Απριλίου θα μπει σε εφαρμογή ο νέος πτωχευτικός κώδικας, που θα απλώνει ένα δίχτυ προστασίας για όσους είναι πραγματικά αδύναμοι, και μόνο για αυτούς. Για τους αδύναμους, όχι για τους πονηρούς.

 Έτσι θα δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία σε πολίτες και επιχειρήσεις που τα βρήκαν δύσκολα λόγω της κρίσης. Θα υπάρχουν ειδικές πρόνοιες για ευάλωτα νοικοκυριά, αλλά δεν θα υπάρχει καμιά προστασία για τους στρατηγικούς κακοπληρωτές». Με όλες αυτές τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, τόνισε ο κ. Πέτσας, «προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε το βασικό πρόβλημα της οικονομίας, που πλέον δεν είναι το δημόσιο, αλλά το ιδιωτικό χρέος».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This