Τα έλεγε από πέρυσι ο Κουμουτσάκος για τις ΜΚΟ

Must Read

Από το περασμένο φθινόπωρο, ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος εισηγήθηκε εγγράφως στην κυβέρνηση την ίδρυση μητρώου ΜΚΟ για τους μετανάστες, προκειμένου να καθαρίσει εγκαίρως η ήρα από το στάρι.

Να μείνουν οι σοβαρές, που κάνουν δουλειά, αλλά να αποβληθούν όσες εργάζονται στην πράξη εναντίον των ελληνικών συμφερόντων. Αυτοί στους οποίους αποτάθηκε, όμως, απέρριψαν την πρότασή του. Αντέδρασε η Ευρώπη, αντέδρασαν…. άλλοι από την ανοιχτή κοινωνία των πολιτών; Ποιος ξέρει;

Χρειάστηκε να φτάσει Φεβρουάριος, να γίνει ο κακός χαμός στα νησιά, για να γίνουν δεκτές οι σκέψεις Κουμουτσάκου, ο οποίος παραμένει αναπληρωτής, αντί να προαχθεί σε υπουργό. Και μητρώο ΜΚΟ θα ιδρυθεί και το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής επανιδρύθηκε και νέοι κανόνες για το άσυλο τέθηκαν. Κάλλιο αργά.

Δείτε επίσης: Τέσσερις ΜΚΟ στο μικροσκόπιο! Η ανάρτηση που έγινε viral: «Προσευχηθείτε για τη Λέσβο-Θα πάρουμε τα όπλα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This