Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

«Πυρά» Κακλαμάνη κατά θιασωτών της Χάγης και… φλύαρου Ντόκου

Δεν χάρισε κάστανα ο βουλευτής της Ν.Δ. και αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, αναφερόμενος σε «εξωθεσμικούς παράγοντες» που κινητοποιούνται για να οδηγήσουν τη χώρα μας στη Χάγη, κατονομάζοντας τον Χρήστο Ροζάκη, αλλά και συστήνοντας στον σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού, Θ. Ντόκο, να μη μιλάει.

Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα, τα οποία χαρακτήρισε «αγκάθι», διευκρίνισε ότι δεν αναφέρεται στο αν έχουμε ικανές Ενοπλες Δυνάμεις, τις οποίες τόνισε ότι εμπιστεύεται και πιστεύει ότι μπορούν να υπερασπιστούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας. Ανησυχία, όμως, όπως είπε, του δημιουργεί μια «κινητικότητα που βλέπω κυρίως από εξωθεσμικούς παράγοντες, σχετικά με την προσφυγή στη Χάγη», αναφερόμενος στην επανεμφάνιση Ροζάκη «και όχι μόνο».

Πρόκειται για μια σαφή αναφορά σε εκδήλωση που οργανώνει το ΕΛΙΑΜΕΠ (Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής) την Τρίτη 18/2 και στην οποία, εκτός από τον κ. Ροζάκη, θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου, η πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Διαβάστε επίσης: Την αποτυχία του να προστατεύσει την πρώτη κατοικία παραδέχθηκε ο Σταϊκούρας – Kίνδυνος να γίνουμε Ισπανία

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον Θ. Ντόκο, στις δηλώσεις του οποίου δημοσίως εναντιώθηκε, λέγοντας ότι «όταν είσαι σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού, δεν μπορείς να δηλώνεις ότι εκφράζεις τις προσωπικές σου απόψεις. Προσωπική άποψη μπορούσε να έχει ο κ. Ντόκος όταν ήταν στο ΕΛΙΑΜΕΠ – όταν είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού καταρχήν δεν μιλάει».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ