Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεκινούν αύριο Δευτέρα οι συζητήσεις με την Τουρκία για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ξεκινούν τη Δευτέρα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας (θα διαρκέσουν μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου) οι συζητήσεις με την τουρκική αντιπροσωπία για τα ΜΟΕ.

Η ενεργοποίηση της ανοιχτής γραμμής μεταξύ του ΑΤΑ στη Λάρισα και της τουρκικής διοίκησης τακτικής αεροπορίας στο Εσκί Σεχίρ για την αποφυγή σοβαρής εμπλοκής στο Αιγαίο, η προσπάθεια επίλυσης πιθανών επεισοδίων στη μεθόριες περιοχές από τους τοπικούς διοικητές των μονάδων και η τήρηση του μορατόριουμ στις μεγάλες θρησκευτικές γιορτές και τις εθνικές επετείους είναι οι βασικοί άξονες του νέου γύρου συζητήσεων.

Δείτε επίσης: Ο Μπαμπινιώτης επιλέχθηκε ως πρόεδρος της κυπριακής επιτροπής για το 2021

Ωστόσο, από ελληνικής πλευράς, ο πήχης των προσδοκιών είναι χαμηλά, κι αυτό γιατί η τουρκική προκλητικότητα των τελευταίων ημερών κάθε άλλο παρά διάθεση αποκλιμάκωσης εκ μέρους της Άγκυρας δείχνει.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ