Η επίθεση στα Εξάρχεια και το παράπονο για τη Μενεγάκη

Η μικρή Κορίνα του «Πάτερ Ημών» υποψήφια βουλευτής της ΝΔ

Must Read

Η Κορίνα Δαμουλιάνου, δεν είναι άλλη από τη μικρή «Κορίνα» που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Πάτερ Ημών», στο πλάι του Κώστα Καρρά, η οποία μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε στο κέντρο των Εξαρχείων, μοιράζοντας προεκλογικά φυλλάδια, ως υποψήφια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Η υποψήφια μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας, τις μεσημεριανές ώρες. «Όπως μοίραζα τα φυλλάδια ήρθε ένα παλικάρι, τα πήρε, τα έσκισε, με έσπρωξε, προσπάθησε να μου πάρει και τις κάρτες. Εγώ έπαθα σοκ, ήρθε ο κόσμος να τον μαζέψει και μου είπαν φύγε δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα», η ίδια συνέχισε λέγοντας «δεν είναι δυνατόν στο κέντρο της Αθήνας να μην μπορείς να περάσεις, επειδή κάποιοι στο απαγορεύουν. Αυτό πρέπει, να σταματήσει».

Η ίδια, πρόσφατα μεταξύ άλλων είχε μιλήσει σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη και το «παράπονο» της ότι δεν έχει παρευρεθεί σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή της. «Η Ελένη Μενεγάκη δεν με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή της. Αν την δω στο δρόμο φυσικά και θα της μιλήσω γιατί είναι τιμή μου και ότι έχω κάνει και όποιους ανθρώπους έχω γνωρίσει και γιατί να μην μιλήσουμε. Τελευταία φορά που βρεθήκαμε ήταν τότε που έφυγε ο Κώστας Καρράς, δυσκολεύτηκε να με γνωρίσει, αλλά μετά με γνώρισε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This