Παρασκευή, 30 Απρίλιος 2021

Άμα οι κάμερες είναι αλλού η κυρία Αγγελοπούλου… ξαποσταίνει και αναβάλει το «Ελλάδα 2021»!

Δεν προκάλεσε εντύπωση (αν και θα έπρεπε) η «λιτή» ανακοίνωση του Δήμου Μεσολογγίου που ενημέρωνε ότι αναβάλλεται η επίσκεψη της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη στην πόλη…

Η ανακοίνωση έλεγε κατά λέξη:

«Από το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ανακοινώνεται ότι η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 4/3 επίσκεψη της κας Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη αναβάλλεται κατόπιν συνεννόησης και με την οργανωτική επιτροπή του «Ελλάδα 2021» εξαιτίας της τρέχουσας επικαιρότητας. Η Επιτροπή επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να πραγματοποιήσει την αναβαλλόμενη επίσκεψη μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν».

Η πρώτη σκέψη είναι ότι «εδώ ο κόσμος χάνεται…» λογικό να αναβληθεί η επίσκεψη! Σε μια δεύτερη ανάγνωση όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά!

Και αυτό διότι αφενός το Μεσολόγγι απέχει εκατοντάδες χιλιόμετρα από τον Έβρο και αφετέρου καλό θα ήταν σε κάτι τέτοιες στιγμές που χρειαζόμαστε εθνική ομοψυχία και ανάταση η κυρία Γιάννα να τονώσει το ηθικό των Ελλήνων θυμίζοντας το 1821 και προβάλλοντας το «Ελλάδα 2021»…

Όμως –ως φαίνεται- οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι είναι απασχολημένοι με πολύ σοβαρότερα εθνικά θέματα και για τον λόγο αυτό η κυρία Αγγελοπούλου επέλεξε την αναβολή αντί την (μη) προβολή!

Όλα στο βωμό της δημοσιότητας τελικά…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ