Έκοψε τις χειραψίες και το έριξε στις… αγκωνιές και τις μπουνιές ο Μητσοτάκης

Must Read

Απόλυτα εναρμονισμένος με τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής για την προστασία του από τον κορωνοϊό φαίνεται πως είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας, Άντριου Μακντάουελ, με τον οποίο έκανε συνάντηση προκειμένου να υπογράψουν συμφωνία για τη σύσταση Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων μεταξύ του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων.

Για να στείλουν λοιπόν ένα μήνυμα προφύλαξης αλλά και για να… αποφύγουν τυχόν κακοτοπιές, απέφυγαν την χειραψία και χαιρετήθηκαν με… γροθιές και ενώνοντας τους πήχεις τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This