Βελόπουλος: «Κόψτε τα επιδόματα, κλείστε ΜΚΟ κι ανοίξτε τα ακατοίκητα νησιά»

Must Read

«Κλείστε τις ΜΚΟ, κόψτε τα επιδόματα, πηγαίνετέ τους σε ακατοίκητα νησιά», τόνισε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει α λα καρτ τις προτάσεις του κόμματός του, αποδεχόμενη τη λύση της δημιουργίας δομών σε ακατοίκητα νησιά, την προέτρεψε να ακολουθήσει και τις υπόλοιπες προτάσεις γρήγορα, καθώς, όπως είπε, θα αναγκαστεί τελικά να το κάνει, αφού είναι χιλιάδες ακόμη αυτοί -οι μετανάστες- που έρχονται προς τη χώρα μας.

Πρότεινε, μάλιστα, στην κυβέρνηση να ερευνήσει τη χρήση μηχανισμών ηχητικής παρεμβολής, ώστε να είναι πιο εύκολο το pushback στο Αιγαίο. Πρόκειται, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, για ένα μηχάνημα μεγάλης απόδοσης που, δημιουργώντας ηχορύπανση, αποτρέπει τις βάρκες, και η μέθοδος ήδη εφαρμόζεται στο εξωτερικό. Επιπροσθέτως, απευθυνόμενος στο σύνολο των κομμάτων, ζήτησε να ξεκινήσει εμπάργκο κατά των τουρκικών προϊόντων.

Τα βέλη του Κυριάκου Βελόπουλου, όμως, δέχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε για μαζικές αποδόσεις ιθαγένειας, με σκοπό την αλλαγή του εκλογικού σώματος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ζήτησε να αυστηροποιηθούν οι προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες χορηγείται η ελληνική ιθαγένεια, αναφέροντας πως σε ευρωπαϊκές χώρες όπως οι Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία και Ελβετία απαιτείται η γνώση της γλώσσας και της Ιστορίας.

Το Σάββατο, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος, ο Κ. Βελόπουλος θα μεταβεί στη Ροδόπολη Σερρών, για να συναντηθεί με τοπικούς φορείς, που αντιδρούν στη δημιουργία κλειστής δομής.

Δείτε επίσης: Αιγαίο: Το υπ. Ναυτιλίας… φρενάρει Τουρκία και μετανάστες με απαγόρευση ναυσιπλοΐας από Λέσβο έως Σάμο 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This