Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Βελόπουλος: «Κόψτε τα επιδόματα, κλείστε ΜΚΟ κι ανοίξτε τα ακατοίκητα νησιά»

Ανάγνωση: 2 λεπτά

«Κλείστε τις ΜΚΟ, κόψτε τα επιδόματα, πηγαίνετέ τους σε ακατοίκητα νησιά», τόνισε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει α λα καρτ τις προτάσεις του κόμματός του, αποδεχόμενη τη λύση της δημιουργίας δομών σε ακατοίκητα νησιά, την προέτρεψε να ακολουθήσει και τις υπόλοιπες προτάσεις γρήγορα, καθώς, όπως είπε, θα αναγκαστεί τελικά να το κάνει, αφού είναι χιλιάδες ακόμη αυτοί -οι μετανάστες- που έρχονται προς τη χώρα μας.

Πρότεινε, μάλιστα, στην κυβέρνηση να ερευνήσει τη χρήση μηχανισμών ηχητικής παρεμβολής, ώστε να είναι πιο εύκολο το pushback στο Αιγαίο. Πρόκειται, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, για ένα μηχάνημα μεγάλης απόδοσης που, δημιουργώντας ηχορύπανση, αποτρέπει τις βάρκες, και η μέθοδος ήδη εφαρμόζεται στο εξωτερικό. Επιπροσθέτως, απευθυνόμενος στο σύνολο των κομμάτων, ζήτησε να ξεκινήσει εμπάργκο κατά των τουρκικών προϊόντων.

Τα βέλη του Κυριάκου Βελόπουλου, όμως, δέχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε για μαζικές αποδόσεις ιθαγένειας, με σκοπό την αλλαγή του εκλογικού σώματος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ζήτησε να αυστηροποιηθούν οι προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες χορηγείται η ελληνική ιθαγένεια, αναφέροντας πως σε ευρωπαϊκές χώρες όπως οι Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία και Ελβετία απαιτείται η γνώση της γλώσσας και της Ιστορίας.

Το Σάββατο, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος, ο Κ. Βελόπουλος θα μεταβεί στη Ροδόπολη Σερρών, για να συναντηθεί με τοπικούς φορείς, που αντιδρούν στη δημιουργία κλειστής δομής.

Δείτε επίσης: Αιγαίο: Το υπ. Ναυτιλίας… φρενάρει Τουρκία και μετανάστες με απαγόρευση ναυσιπλοΐας από Λέσβο έως Σάμο 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ