Ο Άδωνις έβαλε… μπουρλότο στη συναίνεση! «Πλακώθηκε» με Τζανακόπουλο-Βαρεμένο

Must Read

Η συναίνεση στα κόμματα πήγε περίπατο, καθώς η παρουσία του… εκρηκτικού και μονίμως έτοιμου για καβγά Άδωνι Γεωργιάδη στην Ολομέλεια της Βουλής, πυροδότησε μια σειρά από αντιπαραθέσεις με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για το Μεταναστευτικό, την οικονομία, ακόμη και τη Novartis, με τις δύο πλευρές να ξεχνούν τα περί… εθνικής ομοψυχίας και συναινετικής πορείας, λόγω της κρίσης του κορωνοϊού!

Όλα άρχισαν, όταν ο υπουργός Ανάπτυξης παραδέχθηκε ότι τα πράγματα για την ελληνική οικονομία είναι δυσοίωνα, λέγοντας από το βήμα ότι «δυστυχώς αναθεωρούνται οι προβλέψεις για την ανάπτυξη για το 2020 λόγω κορωνοϊου», υποστηρίζοντας ότι η κρίση έχει χαρακτήρα μαραθωνίου και όχι αγώνα ταχύτητας, επομένως οι επιπτώσεις είναι απρόβλεπτες.

Επιχείρησε, βέβαια, να μετριάσει την ανησυχία των πολιτών, λέγοντας πως δεν δικαιολογείται ο πανικός στα σούπερ μάρκετ, υποστηρίζοντας ότι η επάρκεια των αγαθών είναι εξασφαλισμένη και ότι γίνονται καθημερινά έλεγχοι για την αισχροκέρδεια.

Απαντώντας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, ζήτησε άμεσες μόνιμες προσλήψεις στην Υγεία, εξαίροντας, μάλιστα, τον πρωθυπουργό(!) επειδή, όπως είπε, με τη τοποθέτησή του για την Εκκλησία «έκανε ένα βήμα προς τον ορθολογισμό, αν και με σφιγμένα δόντια, καθώς δεν πήρε θέση στη συζήτηση για τη θεία κοινωνία».

Κριτική για την οικονομία προ κορωνοϊού

Άσκησε, πάντως, κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης στην οικονομία και προ κορωνοϊού, επικαλούμενος τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ., με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά «δεν σας πιστεύει κανένας, είστε ρεζίλι των σκυλιών στους οίκους αξιολόγησης».

Διαβάστε επίσης: Η ΕΕ δίνει 2.000 ευρώ σε κάθε μετανάστη για να επιστρέψει εθελοντικά στη χώρα του (video)

Από τα πυρά, πάντως, του υπουργού δεν γλίτωσε ούτε ο απίστευτος Γιώργος Βαρεμένος (ΣΥΡΙΖΑ), με αφορμή τις αμετροεπείς -λίαν επιεικής ο χαρακτηρισμός- δηλώσεις του για τον Έβρο. «Στη θέση σας θα έλεγα συγγνώμη στους κατοίκους του Έβρου που είπατε ότι ξεσηκώθηκαν για να σώσουν τις βίλες τους», είπε αρχικώς ο Άδωνις Γεωργιάδης, διαβάζοντας τις σχετικές δηλώσεις, με τον ίδιο να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, λέγοντας, δήθεν διευκρινιστικά, «είπα ότι αυτόκλητοι υπερασπιστές μπορούν να κάνουν τεράστια ζημιά στη χώρα».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, επιτέθηκε σε όσους παριστάνουν τους «υπερπατριώτες» και, όπως είπε, «βάζουν βύσμα για να πάνε στο Πολεμικό Μουσείο να υπηρετήσουν και μετά ενοχοποιούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, επειδή θεωρούσουν “τιμωρία” τον Έβρο και τα νησιά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This