Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία του Πέτρου Μολυβιάτη: Το «υστερόγραφο» μιας πολιτικής διαδρομής

Κώστας Καραμανλής, Προκόπης Παυλόπουλος και Αντώνης Σαμαράς ανάμεσα στους πολιτικούς που έδωσαν το παρών

Must Read

Σε κλίμα συγκίνησης και σεβασμού είπαν το τελευταίο αντίο συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στον Πέτρο Μολυβιάτη, πρώην υπουργό Εξωτερικών, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 97 ετών, την περασμένη Κυριακή, έπειτα από μακρόχρονη μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τους τελευταίους έξι μήνες.

Η σορός του εκλιπόντος έφτασε στο κοιμητήριο της Κηφισιάς, καλυμμένη με την ελληνική σημαία, σύμβολο της προσφοράς του στην πατρίδα. Πλήθος κόσμου, με λόγια συγκίνησης αλλά και σιωπηλό σεβασμό, απέτισε φόρο τιμής, ενώ δεκάδες στεφάνια κοσμούσαν από νωρίς το σημείο της ταφής ως ένδειξη αγάπης και ευγνωμοσύνης.

Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να πουν το τελευταίο αντίο στον Πέτρο Μολυβιάτη είναι αρκετοί πολιτικοί, υπουργοί, αλλά και φίλοι της οικογένειας. Μεταξύ άλλων το «παρών» έδωσαν οι πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας, πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, Πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος
Ο Κώστας Καραμανλής
Ο Αντώνης Σαμαράς
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας
Ο Νίκος Δένδιας

Ο αποχαιρετισμός αυτός σφραγίζει με τιμή την πορεία ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με συνέπεια τη δημόσια ζωή και την εξωτερική πολιτική της χώρας για δεκαετίες.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από το Κοιμητήριο:

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μολυβιάτης, ο ΥΠΕΞ που ο Κωστάκης ο Καραμανλής έδιωξε από ΥΠΕΞ υποκύπτοντας όπως πάντα στις πιέσεις των ΗΠΑ και των εγχώριων ΜΜΕ και έβαλε κατ’εντολη τους τη Μπακογιάννη (που κατά τα άλλα θα εξαντλούσε τη θητεία της στο Δήμο Αθηναίων).
    Αμέσως μετά αυτά τα ΜΜΕ άλλαξαν τη πλάκα και άρχισαν τους τεμεναδες στη κυβέρνηση Καραμανλή.
    Τη κυβέρνηση που αργότερα χρεοκόπησε τη χώρα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This