Βελόπουλος: «Νέα Δικογραφία έπρεπε να σας λένε!»

Must Read

Με τη φράση «είστε λερωμένοι όλοι άμεσα ή έμμεσα με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Με τόσους πολλούς υπόδικους που έχει η Νέα Δημοκρατία έπρεπε να λέγεται Νέα Δικογραφία», έκλεισε την παρέμβασή του στη Βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Στο ίδιο ύφος ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης λίγο νωρίτερα είχε πει στους βουλευτές της ΝΔ: «δυστυχώς κύριοι δεν είστε κυβέρνηση ΝουΔου είστε κυβέρνηση Κορυδαλλού. Ο Κ. Μητσοτάκης είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους».

Ο Κ. Βελόπουλος επεσήμανε ότι πρέπει να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή και έβαλε σε δεύτερη μοίρα το θέμα των εκλογών, διότι οι εκλογές θα επιφέρουν άμεσα παραγραφή.

«Απορώ που ο Σ. Φάμελλος ζήτησε εκλογές. Δεν πρέπει να γίνουν εκλογές γιατί θα παραγραφεί το αδίκημα. Πρέπει να γίνει εξεταστική επιτροπή», ανέφερε και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «αυτό που συμβαίνει είναι ο θάνατος της κακιάς μεταπολίτευσης. Με την πολιτική σας έχετε οδηγήσει στο θάνατο της μεταπολίτευσης».

Ο Κ. Βελόπουλος εστίασε στην εμπλοκή του Κ. Μητσοτάκη και στις σχέσεις του με τους «πρωταγωνιστές» των αποκαλύψεων.

«Δεν ήξερε, δεν ρώταγε ο Μητσοτάκης ποιος είναι ο φραπές, ο χασάπης, ο Μήτσος ο Σουγιάς;», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προειδοποίησε ότι «οι συνέπειες του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ θα είναι τεράστιες: -μείωση αγροτικών επιδοτήσεων 5% για το 2025 και έως 17% για το 2026. -112.000 αγρότες θα οδηγηθούν σε χρεωκοπία. -αύξηση 15%-20% των τιμών στα σούπερ μάρκετ. -αύξηση των εισαγωγών. -αύξηση του ελλείμματος κατά 8 έως 12 δισεκ. στο εμπορικό ισοζύγιο -τα πρόστιμα θα φθάσουν τα 1,75 δισεκ. -η ζημιά στην οικονομία θα φθάσει έως 8 δισεκ. το 2025 -περίπου 22 δισεκ. δανείων προς αγρότες πλέον είναι στο κενό».

Δείτε επίσης:

Φάμελλος: Και προανακριτική και παραίτηση Μητσοτάκη

ΚΥΣΕΑ: Ο υβριδικός πόλεμος μέσω του μεταναστευτικού στο επίκεντρο – Στο τραπέζι και το τουρκολιβυκό μνημόνιο

Φυλάκιση και δήμευση περιουσιών η πρόταση Βελόπουλου για τους εμπλεκομένους στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Όχι Βελοπουλε
    νέα δικογραφία ούτε κυβέρνηση κιρυδαλος
    εγκληματική οργάνωση
    αυτό είναι
    όλα τα άλλα νά’χαμε να λέγαμε.
    κάποιος να τολμήσει να το Φωνάξει
    όχι μισόλογα και ακρότητες ούτε λογοπαίγνια .
    κράτος μαφία κατάντησαν την χωτα6και τους κατοίκους της συνεργούς στα εγκλήματα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This