Ίλιγγο προκαλούν τα στοιχεία του ισολογισμού της Νέας Δημοκρατίας για το 2024, ο οποίος δημοσιεύτηκε μόλις λίγη ώρα λίγο πριν τη λήξη της σχετικής προθεσμίας. Όπως αποκαλύπτεται τα συνολικά χρέη του κόμματος ανήλθαν σε 541,8 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή αυξήθηκαν κατά 54 εκατ. ευρώ από το 2023!
Η συντριπτική πλειονότητα των οφειλών αφορά τραπεζικά δάνεια, τα οποία για το 2024 ανέρχονται σε 530.998.610,28 ευρώ, έναντι 475.449.832,33 ευρώ την προηγούμενη χρονιά. Πρόκειται για αύξηση κατά 55,5 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε μόλις έναν χρόνο, γεγονός που υπογραμμίζει την εκρηκτική διόγκωση των χρεών.
Ξόδευε καθημερινά 144.000 ευρώ περισσότερα απ’ όσα εισέπραττε
Το κόμμα παρουσίασε συνολικά έσοδα 18,4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ την ίδια ώρα τα λειτουργικά του έξοδα ξεπέρασαν τα 71,1 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή, κάθε μέρα της χρονιάς, η ΝΔ ξόδευε περίπου 144.000 ευρώ περισσότερα απ’ όσα εισέπραττε αποτυπώνοντας μια εικόνα μεγαλειώδους ασυδοσίας.
Διαφημίσεις, «λοιπά έξοδα», «αμοιβές τρίτων» και εκλογικές δαπάνες που φτάνουν τα 27 εκατομμύρια ευρώ – όλα μαζί σε έναν λογαριασμό που θυμίζει περισσότερο προϋπολογισμό κράτους της Μπανανίας παρά κόμματος ευρωπαϊκής χώρας.
Αποκορύφωμα; Η σχεδόν εξωπραγματική δαπάνη 59 εκατομμυρίων ευρώ σε «έξοδα τραπεζών», ποσό που δεν διευκρινίζεται ούτε αναλύεται περαιτέρω.
isologismos-2024Την ώρα που ο μέσος πολίτης καλείται να «σφίξει το ζωνάρι» για να πληρώσει το ρεύμα, το σούπερ μάρκετ και το ενοίκιο, η ΝΔ συνεχίζει ανενόχλητη να λειτουργεί με όρους οικονομικής ασυλίας…
Δείτε επίσης:
έτσι συνεχίστε να ψηφίζετε απατεωνες μπράβο σας ελληναραδες βολεψακηδες κομματοσκυλα 🤬🤡🖕 οσο για εσας στην δικαιοσύνη εοστε συνένοχοι για ολα ανθελληνες …
Ο διεφθαρμένος ελληνικός λαός συνεχίζει να στηρίζει τους κλέφτες.
‘Πατριώτες’ δημοσιογράφοι συνεχίζουν να ελπίζουν στην ‘παράταξη’. Την παράταξη που χρεώνει και χρεοκοπεί την πλειοψηφία, ώστε να την βγάζουν ζωη και κότα οι νταβατζήδες και οι κατσικοκλέφτες.
Αυτή είναι η ΝΔ. Μια εγκληματική συμμορία.
συμμορία είναι όταν διαπράττουν πλημμέληματα. όταν είναι κακουργήματα (όπως στην περιπτωση μας, ασχετα τι λεει η ΝΔ) , είναι εγκληματική οργάνωση! είναι υποδεέστερη η κατηγορία της εγκληματικής συμμορίας!
ΠΌΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ???
φορολογία χωρίς αντιπροσώπευση, είναι τυραννία.!!!
παρτε το χαμπαρι, χρειαζομαστε επειγοντως μια δημοκρατικη πατριωτικη κυβερνηση….
Επενδύσαμε σε μια πολιτικη και σε μερικους πολιτικους, και αυτα πλεον ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
Ας έχουμε λοιπον την ΕΥΦΥΙΑ, αλλα πανω απολα ας εχουμε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και τον ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ, να υπογράψουμε το πιστοποιητικό θανάτου, να τους στειλουμε εκει που ανηκουν, και να επενδύσουμε σε νεους πολιτικους που έχουν μέλλον, για να χουμε κιεμεις.
Δε μπορούμε όμως συνεχίζει μια “προσευχή “. Δε μπορούμε, γιατί έχουμε ευθύνη προς τους πολιτικους μας, ευθύνη προς την βουλη. Τι θα τους συμβεί;
Δυο λέξεις: Ποιος ΧΕΣΤΗΚΕ ;;;
Να νοιαστούμε γι’ αυτούς;
Γιατί; Δε νοιάστηκαν αυτοί για μας.
Μας άδειασαν εντελώς. Μας στεγνωσαν, μας ξεβρακωσαν, μας ξεπουλησαν, σαν ένα σακι πατατες, και μαλιστα χωρις να νοιαστουν καν την τιμη.!!
Δεν έχουμε καμία απολυτως ευθύνη γι’ αυτούς.
Τα τελευταία 50+ χρόνια η βουλη και οι πολιτικοι εκει μεσα κατακλεβανε τα χρήματά μας. ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.!!
Είπε ποτέ αυτή η βουλη, “Ξέρουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες. Θα μειώσουμε τους φόρους, κ.λπ “;
ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΤΟ ΖΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, πληρώνουμε τουλαχιστον, τα τριπλάσια απ’ όσα πληρώναμε 10 χρόνια πριν.
Και οι “αφοσιωμένοι” πολιτικοι μας αμοίβονται τουλαχιστον με ποσά τριπλάσια απ’ όσα παίρνανε πριν 10 χρόνια.
ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΣΗ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΤΑΣΗ.!!
Οποιος λέει οτι πιστευει στην Δημοκρτατια, πρεπει και να μπορει να το αποδειξει κιολας.!!
Πιστεύουμε στην πραγματική δημοκρατία, όπως επίσης στην ανάγκη εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας στην πατρίδα μας, όπως αντανακλούν τα Πέντε Προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ. :
Mη Αναγνώριση – Διαγραφή Χρέους.
Νέο Εθνικό Νόμισμα.
Ανατροπή Μνημονίων – Έξοδος από Ε.Ε.
Δικαιοσύνη – Τιμωρία Ενόχων.
Συντακτική Εθνοσυνέλευση και Νέο Δημοκρατικό Σύνταγμα.
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΘΑΡΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.
ΡΕ απατεώνες, τόσα τρώτε από ΟΠΕΚΕΠΕ, απ’ ευθείας αναθέσεις, μίζες κλπ, δεν μπορείτε να πληρώσετε τα χρέη σας τουλάχιστον;;;;
AΚΡΙΔΕΣ ΠΑΝΤΟΥ
Τα δυο συστημικα κομματα ΠΑΣΟΚ ΝΔ και οι λοιπες παραφυαδες της αντιπολιτευσης που παιρνουν τα ψιχουλα απο το τραπεζι, εχουν ληστεψει τις τραπεζες κανονικοτατα με τον πιο ωραιο τροπο.
Θαλασσοδανεια, δανεια επι δανεικων και αγυριστων δηλαδη.
Σε ποια πελαγη πλεουν οι οικονομικοι εισαγγελεις της χωρας και τι περιμενουν για να διαταξουν το παγωμα ΑΦΜ και την εκκαθαριση για να αποκαλυφθουν ονοματα και διακινουμενα ποσα;
Αν η Κοβεσι ερευνηση ολα τα σκανδαλα και της μιζες , που εχουνε κανει εδω και χρονια στην Χωρα , θα παρει συνταξει και ακομα θα δουλευη για αυτες της υποθεσης .Ποθεν αισχες κυρια Κοβεσι κανουνε οι Ευρωπαιοι ?
Aπο αυτα και αλλα , φαινεται το τη κρατος ειμαστε .Κρατος πηδαω και δερνω .
Γιατί δεν ήταν αυτό κεντρικό θέμα αλλά τα χρέη του Πασοκ;
Δηλαδή μέσα σε ένα χρόνο αύξηση χρεών 12,5% ? Και μετά υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι αυτοί θα δώσουν την χώρα? Αλλά δεν καταλαβαίνω εάν όντως ισχύουν νόμοι σ’αυτή τη χώρα γιατί δεν τους το κλεινουν το μαγαζί λόγω χρεών?
Ευτυχώς που διώξαμε τον βασιλιά και γλυτώσαμε τα έξοδα.
Εγκληματικές συμμορίες με μπλέ και πράσινους εγκληματίες.
αυτά τα ξέρουμε ο κόσμος που συνεχίζει και τους στηρίζει είναι το πρόβλημα ξυπνήστε επιτέλους λαμόγια ψηφίζετε
πόσο δίκιο έχεις φίλε μου
Όσοι είναι εγγεγραμμένα μέλη στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ στο ΑΦΜ τους μια οφειλή – χρέωση 200-300 ευρώ Ετησίως
και τα χρήματα να πηγαίνουν αποκλειστικά στην αποπληρωμή του χρέους του κόμματος Που στηρίζουν
ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ,Ε.ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ!!!
Ε ΚΑΙ ,ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ!!!
Δήμευση περιουσιακών στοιχείων και διάλυση του κόμματος για τη νδούλα και το μΠΑτΣΟΚ. Αντε να τελειώνουμε με τους κρετίνους
Να κοπούν οι μισθοί τους!!
Δεν χρειάζεται ούτε εκλογές, ούτε δικαστήρια, ούτε περίπλοκα πράγματα… ότι κάνουν στους πολίτες ή επιχειρήσεις που χρωστάνε. Σε όλους που είναι μέλη, βουλευτές κτλπ να μην τους δίνετε φορολογική ενημερότητα, απαγόρευση εξόδου από την χώρα, πάγωμα λογαριασμών μέχρι να αποπληρώσουν… διαφορετικά δήμευση περιουσιών
κλέβουν, χρωστάνε, υποκλοπές, εκβιασμοί… όχι δεν είναι εγκληματική οργάνωση
531 εκατομμύρια τα “τακτοποίημενα” δάνεια της ΝΔ με τοκους 55+ εκατομμύρια σε ένα χρόνο! τι τακτοποίηση είναι αυτή ρε μάγκες? ποιες είναι οι συμφωνίες με τις τράπεζες? ποσες είναι οι μηνιαίες δόσεις? ποιο το ποσο αυτών των δόσεων κάθε μήνα? ποιες είναι οι πηγες χρηματοδότησης για τα δάνεια? Πως γίνεται να χρωστατε τόσα χρήματα και να μην σας κυνηγάει κανεις? γιατί ο απλός πολιτης χάνει το σπίτι του για χρέος 1000 σε 90 μέρες??? Να βγουν όλα τα δεδομένα στο φως.. να κάνουν και οι πολίτες τις ίδιες συμφωνίες που κάνατε εσείς με τις τράπεζες! ΚΛΕΦΤΕΣ!
εχω κανει λάθος στο ποσο που γίνεται η κατάσχεση. είναι από τα 500 ευρώ και όχι από τα 1000 ευρω, και η διόρια που έχεις για να πληρωσεις είναι 15 μέρες και όχι 90 μέρες! ακόμα χειρότερα δηλαδή. πτωχευτικος κώδικας ΝΔ!
Πολεμαμε την διαφθορα . Ο επομενος θα παθει Τσιπρα , οταν θα δει το ταμειο . Ετσι θα πηγαινουμε ο ενας θα δουλευη , και ο αλλος θα τρωι
όλοι αυτοί θα βάλουν σε τάξη τα οικονομικά της χώρας