Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Η… Μονμάρτρη «έκαψε» την Κατερίνα Παπακώστα!

Μη διαχειρίσιμη φαίνεται πως είναι η μη εκλογή της Κατερίνας Παπακώστα στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς βρέθηκε από τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Προστασίας του Πολίτη στα… χαμηλά και εκτός του ελληνικού κοινοβουλίου.

Οι γνωρίζοντες που μίλησαν στο newsbreak.gr ανέφεραν πως η πρώην υπουργός  «δεν διαχειρίστηκε σωστά την εικόνα της», καθώς από τη στιγμή της ανάληψης της εξουσίας ήταν διαρκώς σε τηλεοπτικά πάνελ και έδινε συνεντεύξεις για θέματα που –όπως αποδείχθηκε- δεν γνώριζε.

Παράδειγμα είναι το θέμα των Εξαρχείων τα οποία χαρακτήρισε ως «Μονμάρτρη της Αθήνας». Αρκετές φορές σήκωνε το γάντι στην αντιπολίτευση κάνοντας λόγο για «αυστηρή κριτική», δίχως στην πραγματικότητα να έχει ουσιαστικό έργο να επιδείξει.

Τα γεγονότα φυσικά δεν την δικαίωσαν καθώς οι «Ρουβίκωνες» αλώνιζαν φτάνοντας μέχρι και το ελληνικό κοινοβούλιο. Όσο για τα Εξάρχεια αποδείχθηκε στην πράξη ότι μόνο «Μονμάρτρη» δεν ήταν.

Και βέβαια η ίδια αρκετές φορές έκανε δηλώσεις υπερασπιζόμενη τα περί…κανονικότητας και το μόνο που κατάφερε ήταν να μην πείσει τους ψηφοφόρους της.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ