Με sneakers, φόρμες και… τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας, βουλευτές και υπουργοί ξεχύθηκαν στις εξοχές!

Must Read

Στο γήπεδο της Νίκης Δροσιάς έπαιζε μπάσκετ, σχεδόν μόνος του, ο γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Νίκος Παπανδρέου.

Με μια μπλε αθλητική φόρμα και την μπάλα του μπάσκετ στα χέρια, ο Νίκος δοκίμαζε τις μπασκετικές του ικανότητες, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον στον Διόνυσο.

νικος παπανδρεου μπασκετ
ο Νίκος Παπανδρέου σπορτίφ

Λίγο πιο πέρα, σε παράπλευρο δρομάκι του Διονύσου, περπατούσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας με τη σύζυγό του Βασιλική και φιλικό τους ζευγάρι, τηρώντας, φυσικά, τις αποστάσεις ασφαλείας. Αυτές οι μικρές βόλτες που επιτρέπει το νούμερο 6 των μέτρων απαγόρευσης που επιβάλλει ο κορωνοϊός είναι η όαση των πολιτών, αλλά και των πολιτικών, που το εκμεταλλεύονται το ίδιο.

Η βουλευτής Λάρισας Στέλλα Μπίζιου, με αυτό το ωραίο πρόσχημα, έχει οργώσει τις ομορφιές του νομού της, παίρνοντας σβάρνα ποτάμια, ρεματιές και δάση. Στη χθεσινή εκδρομή της περπάτησε για είκοσι λεπτά γρήγορης γυμναστικής με τον αδελφό της, Γιώργο, λίγο έξω από την πόλη.

συελλα μπιζιου νδ λαρισα
η Στέλλα Μπίζιου με τον αδερφό της

Περίπου το ίδιο έκανε και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Δημήτρης Παπαστεργίου, μόνο που μάζεψε από τους αγρούς και λουλούδια για τη σύζυγο. Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, δήμαρχος Θεσσαλονίκης, έγινε κηπουρός για χάρη των φυτών του.

δημητρης παπστεργιου κεδε
ο Δημήτρης Παπαστεργίου με τα παιδιά του

Ανοιξιάτικη βόλτα στη μαγευτική Ήπειρο

«Τέτοιες μέρες παλινδρομώ στην εφηβική μου ηλικία… “Μάγεμα η φύσις κι όνειρο στην ομορφιά και χάρη…” απήγγειλε κάποτε ο πατέρας μου…», λέει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη, εμπνεόμενη από την ανοιξιάτικη βόλτα της σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της χώρας, την υπέροχη Ήπειρο.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, τα sneakers και οι αθλητικές φόρμες βγήκαν από τις ντουλάπες των πολιτικών φέτος περισσότερο από ποτέ, αφήνοντας παραπονεμένα τα… κοστούμια, που περιμένουν να φύγει ο κορωνοϊός, για να φορεθούν ξανά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This