Υπέρ του Πάνου Ρούτσι και του αιτήματος εκταφής του γιου του, Ντένις, τάχθηκε βουλευτής της ΝΔ. Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, βουλευτής του β2 Δυτικού τομέα του κυβερνώντος κόμματος, δήλωσε την Πέμπτη στην Ολομέλεια της Βουλής:
«Γιατί να μην κάνει ο πατέρας τώρα την εκταφή; Εγώ δεν το καταλαβαίνω. Πατέρας είναι, έχασε το παιδί του, ας το κάνει. Γιατί να το κάνουμε τώρα μείζον θέμα; Ας επιληφθεί η Δικαιοσύνη, τέλος πάντων.»
Η αντίδραση του Άδωνι
Το σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ για τον Πάνο Ρούτσι δεν άρεσε στον υπουργό Υγείας. Ο Άδωνις Γεωργιάδης τον επέπληξε από βήματος της Βουλής.
«Δημήτρη έκανες λάθος, δεν κάνουμε υπόδειξη στην Δικαιοσύνη, γιατί εκείνη ξέρει όλη την δικογραφία και εμείς την εμπιστευόμαστε. Το να λέει ο ένας θέλουμε τη μια άποψη και ο άλλος την άλλη είναι λάθος» είπε απευθυνόμενος στον Δημήτρη Καλογερόπουλο.
Δείτε επίσης:
- Ανδρουλάκης για αίτημα Ρούτσι: Η επιστολή Μητσοτάκη σε Ντογιάκο δεν ήταν παρέμβαση;
- Η κοινωνία μιλά όσο η φωνή του Ρούτσι στο Σύνταγμα σβήνει – «Να γίνει δεκτό το αίτημα για εκταφή»