Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης διαβίβασε στη Βουλή, σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος και το νόμο 3126/2003 «Ποινική Ευθύνη των Υπουργών», ποινική δικογραφία που αφορά την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.
Ποιους αφορά η δικογραφία
Όπως ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια από τον προεδρεύοντα Γιάννη Μπούρα, η δικογραφία που διαβίβασε ο Υπουργός Δικαιοσύνης αφορά συγκεκριμένα:
- στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη,
- στον πρώην υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο,
- στον πρώην υπουργό Επικρατείας και εκτελούντα χρέη υπουργού Μεταφορών και Υποδομών από 1.3.2023 Γιώργο Γεραπετρίτη,
- στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση,
- στον πρώην υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ιωάννη Τσακίρη,
- στην πρώην υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη,
- στον πρώην υπουργό Υγείας Θανάση Πλεύρη,
- στον πρώην υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο,
- στον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή,
- στον πρώην υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη,
- στον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο,
- στον πρώην υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη
- και στους διατελέσαντες Υπουργούς και υφυπουργούς Μεταφορών, κατά τα έτη 2012-2023, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, Χρήστο Σπίρτζη, Νίκο Μαυραγάνη, Αθανάσιο Μωραϊτη, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Ιωάννη Κεφαλογιάννη και Γιώργο Καραγιάννη.
*ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
Δείτε επίσης:
- Τέμπη: Στη Βουλή υπομνήματα συγγενών για τον Τριαντόπουλο
- Το Δικαστήριο είπε «όχι» στην αναβολή – 28 Νοεμβρίου η νέα δικάσιμος για τα βίντεο των Τεμπών






Ειναι να γελας, αυτοι οι τυποι σου λενε η Ελλαδα εκανε βηματα μπροστα , απο οτι ειμασταν . Ρε παιδια συγκεντρωθειτε , ποτε ειχαμε τοσα πολλα σκανδαλα απο οτι τα τελευταια χρονια . Ειχαμε μνημονια φτωχια , αλλα ολοι ηταν τιμιοι .
Η μοναδικη Χωρα που εχει τοσα πολλα ερπετα , Ακριδες ,Φιδια , Σκουλικια, Μυγες , Σαμαμιδια , Γουστερες , να μην πουμε και για τα τετραποδα .
Χωρα των λαμογιων . Δεν καταλαβα δεν εχετε λιγο εγωισμο πανω σας . Η Χωρα αιμορραγει , και εσυς κανετε τα παγωνια . Ξερετε τη θα πει Πολιτικος Πολιτισμος , δεν μαθατε ? Eκλογες απο χθες .Τη ειναι η χωρα ξεφραγκο αμπελι , που ο καθε ενας κανει οτι του καπνισει .
Κάπου διάβασα ότι δίπλα στον σύνταγμα θα τους βάλουνε προτομές! Γιατί σπάσαν όλα τα ρεκόρ σε δικογραφίες. Η ΝΑΣΑ ήδη άρχισε τις έρευνες και μελέτες για αυτό το μοναδικό φαινόμενο.
Θα είναι σε βιοκλιματικό χώρο που την προστασία security θα την έχει ιδιωτική εταιρεία μετά από διεθνή διαγωνισμό που θα κάνει η αστυνομία.
Την καθαριότητα μετά από διεθνή διαγωνισμό του δήμου θα την έχει κάποιο fund απο τρίτη χώρα, με την σειρά του θα δίνει με ανάθεση σε α.ε. στην Βραζιλία, εύρεσης εργασίας.
Την κατασκευή με απευθείας ανάθεση σε όποιον κάνει πρώτος πρόταση.
Την συντήρηση, σε κάποια χώρα της Ανατολής που έχουμε διμερή συμφωνία για επενδύσεις, μιας και το προσωπικό θα είναι από αυτή την κοινωνική ομάδα πολιτών με την ήθη και έθιμα από αυτές της περιοχές.
Της κοινωνικές εκδηλώσεις, σε κάποιο Ινστιτούτο με διεθνή απήχηση βγαίνει ατζέντα.
Τον συγκεκριμένο χώρο στο ΤΑΙΠΕΔ για να προσελκύσουμε επενδύσεις από το εξωτερικό.
Όταν προκληθεί οποιαδήποτε ζημιά ή έκτακτη ανάγκη π.χ. σεισμό, τον Στρατό.
Όταν χιονίζει στους Εσκιμώους.
Όταν βρέχει στους Λονδρέζους.
Όταν έχει ήλιο στους Μαροκινούς.
Όταν έχει συννεφιά στους Νορβηγούς.
Και τέλος θα μπει στο χρηματιστήριο, στον αμερικανικό μόνο με κρυπτονομίσματα.
Θα μπει δακτύλιος κυκλοφορίας για τους πεζούς επισκέπτες με βάση τον προσωπικό αριθμό. Τα στειρωμένα κατοικίδια με ελεγμένο DNA θα έχουν έκπτωση 3%.
Όσοι είναι νηστική και δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον με αέρια θα έχουν μπόνους 17.3 πόντους κοινωνικής συμπεριφοράς.
Τέλος🔚 Όποιος προκαλέσει αρνητικά σχόλια θα έχει 6,66 μήνες αυστηρά αποσύνδεση από το ίντερνετ και το εθνικό συστήμα. Η επανάληψη θα επιφέρει ποινή lock down μέχρι μετάνοιας και συγχώρεσης από την τεχνίτη νοημοσύνη, συστήματος νέμεσις.
Οταν αλλαξει κυβερνηση ο τοπος και μπει μια δημοκρατικη κυβερνηση και τους παει ολους αυτους σε δικη , τοτε θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.
είσαι η πέμπτη γενιά Ελλήνων που πιστεύει σε αυτό το επιχείρημα
Μην αγχώνεστε ψηφοφόροι…οι αγαπημένοι σας πολιτικοί δεν θα πάθουν τίποτα…..Υπάρχει λίγο ακόμα χώρος στο συρτάρι για την αρχειοθέτηση….
Στις δυο δικογραφίες η μια δώρο
Στις πόσες δικογραφίες παίρνουν παράσημο?