Πως θέλουν να κρατήσουν στην… πρίζα τη ΔΕΗ Μητσοτάκης-Χατζηδάκης

Must Read

Άμεσες λύσεις διάσωσης, ώστε να μη βγει η ΔΕΗ από την πρίζα, αναζητά η νέα Κυβέρνηση.

Η Εταιρία Ηλεκτρικής Ενέργειας αποτέλεσε το κύριο θέμα που έπεσε στο τραπέζι στην πρώτη σύσκεψη στο Μαξίμου και είναι ενδεικτικό της σημασίας που δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά τη συνάντηση που είχαν χθες το απόγευμα ο πρωθυπουργός με τον νέο υπουργό Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη, ο τελευταίος δήλωσε πως το ζήτημα είναι επείγον και πιεστικό και πως επιδιώκεται σχέδιο σωτηρίας για τους υπαλλήλους και την επιχείρηση.

«Εκείνο που επιδιώκουμε είναι να πάμε γρήγορα. Δεν υπερβάλλουμε για το θέμα της ΔΕΗ. Στις προγραμματικές δηλώσεις θα είμαστε πολύ σαφείς», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός, που έπιασε αμέσως δουλειά ώστε να βρει τρόπους οικονομικής ενίσχυσης  της επιχείρησης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει θέμα πώλησης αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό είναι ένα ζήτημα που έχουν λόγο και η Κομισιόν, αλλά και η Επιτροπή Ανταγωνισμού, καθώς ακόμα και διοίκηση της ΔΕΗ διορίζεται από το

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This