Τη μάχη της ζωής του δίνει ο Δημήτρης Κρεμαστινός – Συμπλήρωσε ένα μήνα στην εντατική

Must Read

Ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Κρεμαστινός, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 26 Μαρτίου, δίνει μάχη για τη ζωή του στην Εντατική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Ο 78χρονος πολιτικός είχε πάει αρχικά στο ΝΙΜΤΣ, αλλά στη συνέχεια χρειάστηκε να μεταφερθεί στον «Ευαγγελισμό». Πηγές αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε πολύ γρήγορα και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Όλες αυτές τις μέρες, δεν λείπουν ούτε στιγμή από το πλευρό του η οικογένειά του, συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα καθώς και απλός κόσμος, που τον γνώρισε ως επιστήμονα και ως πολιτικό, ενώ το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου κάνουν από την πρώτη στιγμή υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον βοηθήσουν στον αγώνα του να ξεπεράσει την ασθένεια και να βγει νικητής.

Τη συμπαράστασή του στον Δημήτρη Κρεμαστινό εξέφρασε από το βήμα της Βουλής και ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος.

«Θέλω να υπογραμμίσω και να τονίσω για να ακουστεί στην αίθουσα ότι τώρα που μιλάμε ένας συνάδελφός μας μέχρι πριν από λίγους μήνες, ο Δημήτρης Κρεμαστινός, είναι στον ”Ευαγγελισμό” και δίνει τη μάχη της ζωής. Προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό. Είναι στην Εντατική εδώ και πολλές μέρες και δίνει την προσωπική του μάχη. Είμαι κοντά του, είμαστε κοντά του, και του εύχομαι περαστικά» ανέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This