Σάββατο 19/6/2021

Τη μάχη της ζωής του δίνει ο Δημήτρης Κρεμαστινός – Συμπλήρωσε ένα μήνα στην εντατική

Ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Κρεμαστινός, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 26 Μαρτίου, δίνει μάχη για τη ζωή του στην Εντατική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Ο 78χρονος πολιτικός είχε πάει αρχικά στο ΝΙΜΤΣ, αλλά στη συνέχεια χρειάστηκε να μεταφερθεί στον «Ευαγγελισμό». Πηγές αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε πολύ γρήγορα και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Όλες αυτές τις μέρες, δεν λείπουν ούτε στιγμή από το πλευρό του η οικογένειά του, συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα καθώς και απλός κόσμος, που τον γνώρισε ως επιστήμονα και ως πολιτικό, ενώ το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου κάνουν από την πρώτη στιγμή υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον βοηθήσουν στον αγώνα του να ξεπεράσει την ασθένεια και να βγει νικητής.

Τη συμπαράστασή του στον Δημήτρη Κρεμαστινό εξέφρασε από το βήμα της Βουλής και ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος.

«Θέλω να υπογραμμίσω και να τονίσω για να ακουστεί στην αίθουσα ότι τώρα που μιλάμε ένας συνάδελφός μας μέχρι πριν από λίγους μήνες, ο Δημήτρης Κρεμαστινός, είναι στον ”Ευαγγελισμό” και δίνει τη μάχη της ζωής. Προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό. Είναι στην Εντατική εδώ και πολλές μέρες και δίνει την προσωπική του μάχη. Είμαι κοντά του, είμαστε κοντά του, και του εύχομαι περαστικά» ανέφερε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ