Τη διαγραφή Πολάκη και Κυρίτση ζητά από τον Τσίπρα η ΝΔ – Οι αναρτήσεις που προκάλεσαν την… έκρηξη (video)!

Must Read

Να θέσει εκτός κόμματος τους Παύλο Πολάκη και Γιώργο Κυρίτση, κάλεσε η Νέα Δημοκρατία τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας τους προαναφερθέντες «χυδαιολόγους», με αφορμή αναρτήσεις τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε τη σημερινή ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία έχει ως τίτλο «Για πόσο θα καλύπτετε τη χυδαιότητα των στελεχών σας κ. Τσίπρα;»:

«Όχι μόνο δεν ακούσαμε καταδίκη από τον κ. Τσίπρα για τις χυδαιότητες του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Η. Γρηγόρη κατά του πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορωνοϊού όπως ο Σ. Τσιόδρας και ο Ν. Χαρδαλιάς, αλλά σήμερα είδαμε δύο κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τον Π. Πολάκη και τον Γ. Κυρίτση να υπερθεματίζουν.

Ο κύριος Τσίπρας είναι ανεπίτρεπτο, για τη λειτουργία της δημοκρατίας να σιωπά. Τον καλούμε να αποδοκιμάσει τους χυδαιολόγους, θέτοντάς τους εκτός του κόμματός του. Αν δεν το κάνει, πίσω από αυτούς κρύβεται ο ίδιος».

  • Δείτε τις περί ου ο λόγος αναρτήσεις των… ενόχων:

πολακης social media

  • Δείτε, επί τη ευκαιρία, και ένα βίντεο με… γλαφυρότατα σχόλια του Άδωνι για τον Αλέξη Τσίπρα, τον καιρό που ο τελευταίος ήταν πρωθυπουργός:

https://vimeo.com/412290427?fbclid=IwAR3B87StrEFdXmK_pOYoDreNWV6INIA7cuOqV-DOk8tVtKOOb57FIt5xNgU

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This