Μήνυμα του Παύλου Μαρινάκη στους αγρότες για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να αναφέρεται στα επόμενα βήματα της κυβέρνησης.
«Ο διάλογος μπορεί να γίνει χωρίς τα τρακτέρ στους δρόμους» ανέφερε, επισημαίνοντας πως σε αυτή τη συγκυρία δεν υπάρχουν άλλα δημοσιονομικά περιθώρια για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα.
«Έχουμε δείξει μεγάλη ανοχή, δε θα επιτρέψουμε να κοπεί η χώρα στα δύο» ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα Μαρινάκη, που επεσήμανε ότι η κυβέρνηση εκπροσωπεί όλους τους πολίτες και δεν μπορεί να συνεχιστεί η ταλαιπωρία τους από τα μπλόκα των αγροτών.
«Είμαστε κυβέρνηση όλων των πολιτών» η δήλωση Μαρινάκη
«Είμαστε κυβέρνηση όλων των πολιτών και εν προκειμένω όλων των αγροτών, και όχι μόνο αυτών που βρίσκονται στα μπλόκα. Όταν ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις υπήρχαν κάποια αιτήματα και βασικό ήταν η καθυστέρηση των πληρωμών. Είχαμε δεσμευθεί ότι εντός του 2025 θα ολοκληρωθούν πλήρως οι πληρωμές και μάλιστα, με ποσό μεγαλύτερο από πέρυσι. Και πράγματι δόθηκαν περισσότερα χρήματα, όπως ακριβώς είχαμε υποσχεθεί» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
«H συντριπτική πλειονότητα των αιτημάτων των αγροτών υλοποιείται», ανέφερε επισημαίνοντας ότι διαχρονικά αιτήματα γίνονται αποδεκτά στο πλαίσιο των αντοχών της οικονομίας.
Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικό περιθώριο για την ικανοποίηση πρόσθετων μέτρων, λέγοντας πως «κάθε ευρώ παραπάνω σημαίνει φόρους στους υπόλοιπους πολίτες».


“Έχουμε δείξει μεγάλη ανοχή”
ποιοί είστε ρε κοπρόσκυλο ..μια εγκληματική συμμορία κλεφταράδων και δολοφόνων είστε
άντε ξεκουμπιστείτε ήρεμα μη βγεί ο κόσμος στους δρόμους και σας κυνηγά ΑΛΗΤΕΣ…
με το ίδιο σύνθημα ΄στα ιουλιανά του 1965 “μητσοτάκη κάθαρμα” για τον πατέρα αυτού του γελοίου.
Η λογικη λεει .Σε λιγο θα εχουμε μια καινουργια κυβερνηση , κανετε ενα καλο να πουνε οι Ανθρωποι αργοτερα , να στην επταετια κανανε και ενα καλο .
Την ανοχή την δικιά μας για εσάς την έχετε μετρήσει;
Κι όμως αυτά τα γαλάζια παράσιτα θα τα ξαναψηφίσει ο κατά τα άλλα θυμόσοφος ελληνικός λαός…
Το Κράτος παρακράτησε και χάνει την ψυχραιμία του
οι άνθρωποι δεν έχουν να ταΐσουν τα μοσχάρια τους και ή ΝΔ έχει παχυντηριο μοσχαριων με πρώτο εσένα παλιομουσκαρι
Δεν σας ξαναταιζω άλλη φορά
Αληταρά άχρηστε κωλογλείφτη των Μητσοτάκηδων, δείχνετε ανοχή στους κλέφτες, τους απατεώνες που καταχρώνται δημόσιο χρήμα και κονδύλια της ΕΕ, στέλνετε δις ευρώ στον εγκληματία διεφθαρμένο Ζελένσκι, χρηματοδοτείτε με πολλά εκατομμύρια τα λαθροσκουπίδια που εισβάλλουν στην Ελλάδα καθημερινά και τις διεφθαρμένες ΜΚΟ αλλά δεν δίνετε λεφτά στους αγρότες που παράγουν και τρέφουν την χώρα με κόπους και αγωνίες. Εκτέλεση στο Σύνταγμα χρειάζεστε άμεσα όλη εκεί στην απάνθρωπη ανθελληνική πολιτική συμμορία που εξαθλιώνει τους έντιμους εργατικούς πολίτες και διασύρει την χώρα διεθνώς. Ο Ελληνικός λαός στηρίζει τους αγρότες και σιχαίνεται όλα εσάς τα βοθρολύματα.
ουστ μπουχεσα …οννεδιτη. Πλέον κσι δίκιο να εχετε σας φτυνουν όλοι. Με δικαστές, αστυνομικούς και ρουφιάνους θα μείνετε , α ξέχασα κσι παπάδες!