Δευτέρα 14/6/2021

Σοφία Νικολάου: ‘Εδωσε 24.800 ευρώ για δημόσιες σχέσεις σε ιδιοκτήτρια ειδησεογραφικού site της Εύβοιας

Άλλη μια σύμβαση αρκετών χιλιάδων ευρώ με απευθείας ανάθεση από την Ευβοιώτισσα Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου.

Αντικείμενο της σύμβασης «η δέσμευση ποσού 24.800 ευρώ (με ΦΠΑ) για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης θεμάτων που αφορούν τις δημόσιες σχέσεις του γραφείου της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής. Ειδικότερα οι υπηρεσίες αφορούν την προβολή δράσεων της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, την προώθηση αλλά και συμβουλές-προτάσεις σε θέματα επικοινωνίας, των θεμάτων ημερήσιας διάταξης με σκοπό να προβληθούν ευρέως όλες οι δράσεις της». Το έργο ανατέθηκε στην ανάδοχο Ρέτσα Σταματία.

Πρόκειται για ιδιοκτήτρια ειδησεογραφικού site στην Εύβοια.

Το σχετικό στιγμιότυπο από την σύμβαση:

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την απόφαση στη «Διαύγεια».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πέρα από αυτήν καθ’ εαυτήν τη σύμβαση, υπάρχει μία παράγραφος που ξεκαθαρίζει ότι εάν η Σοφία Νικολάου για οποιονδήποτε λόγο παυθεί από τη θέση της, τότε η σύμβαση παύει να ισχύει. 

«Σε περίπτωση λήξης-παύσης της θητείας της Γενικής Γραμματέως Σοφίας Νικολάου πριν την 31-12-2020 (χρονική λήξη της σύμβασης), η Ανάδοχος πέραν της αμοιβής για τις υπηρεσίες που έχουν εκτελεστεί μέχρι τον χρόνο λήξης-παύσης της θητείας της Γενικής Γραμματέως, δεν δικαιούται να λάβει κανένα επιπλέον ποσό ως αποζημίωση». Με το εδάφιο αυτό αποδεικνύεται εκτός των άλλων ότι η σύμβαση αφορά καθαρά την προσωπική προβολή της Σοφίας Νικολάου και όχι εν γένει της γραμματείας που έχει επιφορτιστεί με την ευθύνη ολόκληρου του σωφρονιστικού συστήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ