Σε τεταμένο κλίμα η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της ΚΟΕΣ του ΠΑΣΟΚ, το απόγευμα της Τρίτης.
Σημειώθηκαν εντάσεις και διαφωνίες, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να δέχεται πυρά τόσο από τον Παύλο Γερουλάνο, όσο και από τον Χάρη Δούκα.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την αγωνία του για την πορεία του πολιτικού σχεδιασμού, ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων επέμεινε στη διεξαγωγή προκριματικών εκλογών για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων.
Αντίδραση Διαμαντοπούλου κατά Δούκα στη συνεδρίαση
Την έντονη αντίδραση της Άννας Διαμαντοπούλου προκάλεσε η επιλογή του Χάρη Δούκα να διαρρεύσει αποσπάσματα από την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση.
Η υπεύθυνη Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, ζήτησε τον λόγο από τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για τη διαρροή αποσπασμάτων της ομιλίας του.
«Ντροπή, εδώ είναι συνεδρίαση πολιτικού οργάνου», φέρεται να είπε, επιδεικνύοντας τα δημοσιεύματα που ήδη κυκλοφορούσαν με αναφορές στην τοποθέτησή του.
Από την πλευρά του, ο Χάρης Δούκας φέρεται να απάντησε πως είχε προηγηθεί η δημοσιοποίηση της εισαγωγικής τοποθέτησης του Νίκου Ανδρουλάκη.
Δείτε ακόμα:


EINAI ARGA GIA DAKRYA STELA!!!