Ο υπουργός προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τόνισε πως θα συζητηθούν και θα ληφθούν μέτρα για την κατάσταση που επικρατεί στους κεντρικούς δρόμους του Λεκανοπεδίου της Αττικής και στον Κηφισό σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί υπό τον πρωθυπουργό.
Περισσότερα δίκυκλα στους δρόμους
Ο υπουργός προστασίας, παράλληλα σημείωσε πως σε έναν μήνα από τώρα θα αρχίσει μια προσπάθεια για να διευκολυνθούν οι πολίτες, με περισσοτέρους ανθρώπους της τροχαίας να βγαίνουν στους δρόμους με δίκυκλα.
Ενώ ανέφερε ότι ήδη μπαίνουν 300 κάμερες της Περιφέρειας Αττικής σε διασταυρώσεις, όπου διαπιστώνεται ότι γίνεται παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη, ενώ προχωρά η διαδικασία για την εγκατάσταση και των 1.000 καμερών της αστυνομίας.
Δείτε επίσης:
- Τραγωδία στο Κιλκίς με 62χρονο νεκρό οδηγό
- Σέρρες: «Η διευθύντρια χρειάζεται βοήθεια, δεν την θέλουμε στην πυρά» λέει ο πατέρας του 13χρονου που φιμώθηκε


ΣΥΣΚΕΦΘΕΙΤΕ, ΣΥΣΚΕΦΘΕΙΤΕ!!! ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΣΚΕΠΤΕΣΘΕ ΤΟΣΟΝ ΟΛΙΓΩΤΕΡΟ ΣΚΕΠΤΕΣΘΕ!!!
Τα παιδια παιζουν .