Δικαιολογημένο σάλο και θυελλώδεις αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι απίστευτα κυνικές και απαράδεκτες δηλώσεις που έκανε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, σχετικά με το μεγάλο κόστος στέγασης που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί.
Η ερώτηση και η απίστευτη απάντηση Αλεξοπούλου
Η απίστευτη ατάκα που «εκτόξευσε» η κ. Αλεξοπούλου ειπώθηκε σε συνέντευξή που έδωσε στο MEGA NEWS, όταν ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής τη ρώτησε πώς μπορεί ένας εκπαιδευτικός με μισθό 800 ευρώ το μήνα, που καλείται να πληρώνει 400 ευρώ σε ενοίκιο, να τα βγάλει πέρα.
«Το τσάμπα πέθανε, όλοι θέλαμε το τσάμπα, αλλά ποιος θα το πληρώσει;» είπε η κ. Αλεξοπούλου με απίστευτο θράσος και χωρίς να σκεφτεί καν.
Μάλιστα, η απάντησή της άφησε άναυδο τόσο τον δημοσιογράφο που έκανε τον σταυρό του όσο και τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ.
Δείτε την απάντηση της κ. Αλεξοπούλου στο 02.04:
Οι αντιδράσεις για την δήλωση Αλεξοπούλου
Όπως είναι φυσικό η απάντησή της κυκλοφόρησε ευρέως στα κοινωνικά δίκτυα προκαλώντας πλήθος αρνητικών σχολίων. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν Η απάντησή της έγινε viral και προκάλεσε αρνητικά σχόλια για την αλαζονεία της απέναντι στους εκπαιδευτικούς που καλούνται να εργαστούν με πενιχρό μισθό και τεράστιες οικονομικές υποχρεώσεις.
Βουλευτής κόμματος με πάνω από μισό δις χρέος, έχει το θράσος να προκαλεί και να σας τρίβει στα μούτρα “το τζάμπα πέθανε”. Να λέτε πάλι καλά που δεν είπε “στην υγειά των κορόιδων που μας ψηφίζουν”. #Αλεξοπουλου
— Ντόκτορ Χλαμυδομόνας (@chlamydomonadas) February 2, 2026
Η #αλεξοπουλου απόγυμνωνει την #κυβερνηση_μητσοτακη
Το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό .
Τιθεται το ερώτημα γιατί ασχολήθηκε με την πολιτική και ποιο είναι το #επιτελικό κράτος
Η #βουλη ήρθε η ώρα να κλείσει
Έχει χάσει τον προορισμό της εκφυλίστηκε
Τζάμπα τους πληρώνουμε#Μητσοτακης pic.twitter.com/EJh80toyWJ— ruud (@ruud_storm) February 1, 2026
Η #αλεξοπουλου απόγυμνωνει την #κυβερνηση_μητσοτακη
Το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό .
Τιθεται το ερώτημα γιατί ασχολήθηκε με την πολιτική και ποιο είναι το #επιτελικό κράτος
Η #βουλη ήρθε η ώρα να κλείσει
Έχει χάσει τον προορισμό της εκφυλίστηκε
Τζάμπα τους πληρώνουμε#Μητσοτακης pic.twitter.com/EJh80toyWJ— ruud (@ruud_storm) February 1, 2026
Δείτε επίσης:
Χριστίνα Αλεξοπούλου: Η υφυπουργός που ήρθε και έφυγε σαν Πόρσε!
Η Αλεξοπούλου με την Cayenne στην Λέσβο αποκάλεσε «ανθέλληνα» τον Σαμαρά


Aυτο το τσοκαρο , που το βρηκανε . Με τετοια μπαζα ,που εχουμε που να παει η χωρα .
Εσύ μωρη καργιολα πόσα παίρνεις; Σού φτάνουν; Γιατί ο άλλος ο συνάδελφος σου είπε ότι δεν τού φτάνει ή βουλευτική αποζημίωση το θυμάσαι;
Πες τα κοπελιά, για να καταλάβει ο κόσμος τι ψήφισε και ότι η κάλπη δεν είναι θέμα πλακίτσας. Περαστικά.