ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΟργή και στα Grammys για την ICE - Τα μηνύματα Bad Bunny και Μπίλι Άιλις

Οργή και στα Grammys για την ICE – Τα μηνύματα Bad Bunny και Μπίλι Άιλις

Χειροκροτήματα από το κοινό

Μπορεί τα Grammys να είναι μια γιορτή της μουσικής, ωστόσο, οι καλλιτέχνες ζουν στον κόσμο και βλέπουν όσα γίνονται στις ΗΠΑ με την επέλαση της ομοσπονδιακής υπηρεσίας μετανάστευσης (ICE). Τα δικά τους μηνύματα από την σκηνή της διοργάνωσης έστειλαν ο Bad Bunny και η Μπίλι Άιλις.

Bad Bunny: «ICE out»

Ο Bad Bunny, μόλις ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του, θέλησε να μιλήσει πρώτα πολιτικά και έπειτα να αρχίσει τις ευχαριστίες.

«Πριν ευχαριστήσω τον Θεό θέλω να πω Ice Out» ανέφερε προκαλώντας όρθιο χειροκρότημα.

Στη συνέχεια μίλησε για την αξιοπρέπεια των ανθρώπων τονίζοντας:

«Δεν είμαστε άγριοι, δεν είμαστε ζώα, δεν είμαστε εξωγήινοι, είμαστε άνθρωποι και Αμερικανοί. Το μόνο πιο ισχυρό πράγμα από το μίσος είναι η αγάπη. Οπότε, χρειάζεται να είμαστε διαφορετικοί. Αν πολεμάμε πρέπει να το κάνουμε με αγάπη. Αν δεν τους μισούμε, αγαπάμε τους ανθρώπους μας, αγαπάμε τις οικογένειές μας, αυτός είναι ο τρόπος να το κάνουμε. Με αγάπη» κατέληξε ο τραγουδιστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε το μήνυμά του:

Μπίλι Άιλις: «Kανείς δεν είναι παράνομος σε κλεμμένη γη»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε λίγο αργότερα και η Μπίλι Άιλις έδωσε τη δική της συνέχεια στο ίδιο κλίμα.

«F…k ICE» είπε όταν ανέβηκε στη σκηνή για να πάρει βραβείο με τον αδελφό της για το καλύτερο τραγούδι κάνοντας μια σαφή πολιτική δήλωση.

Το μήνυμά της

 

Δείτε επίσης:

Grammys 2026: Οι μεγάλοι νικητές και οι στιγμές που ξεχώρισαν

ΗΠΑ: Στα πρόθυρα «shutdown» η ομοσπονδιακή κυβέρνηση λόγω ICE

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης