25-5-2020

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου «ταράζει» τα νερά με αναρτήσεις επί παντός επιστητού στα social media, κερδίζοντας διαρκώς οπαδούς

Μαθαίνουμε ότι η πρώην πρωταθλήτρια του τένις και νυν πολιτεύτρια της Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, Αφροδίτη Λατινοπούλου, έχει… ταράξει για τα καλά τα ήρεμα νερά της Νύμφης του Θερμαϊκού.

Σήμα κατατεθέν της, οι εύστοχες και κυρίως άμεσες μιντιακές παρεμβάσεις της με αναρτήσεις σχολίων, φωτογραφιών και βίντεο πότε στο Facebook, πότε στο Twitter και πότε στο Instagram. Ακόμα δε και σε πολύ δύσκολα θέματα, τα οποία οι περισσότεροι βουλευτές -πόσο μάλλον οι πολιτευτές- αρνούνται, όχι να πιάσουν, αλλά ακόμα και να ακουμπήσουν.

Δεν διστάζει να συγκρουστεί με την Αριστερά, να δηλώσει τη δυνατή πίστη της στη θρησκεία και να στηρίζει την κυβέρνηση, ενώ αναδεικνύει και υπερασπίζεται κάθε ζήτημα όλων των Σωμάτων Ασφαλείας, χωρίς να την ενδιαφέρουν η στοχοποίηση και το… διαδικτυακό bullying που της ασκείται σε καθημερινή βάση.

Το σουξέ της αυξάνει τις γκρίνιες

Έτσι, όμως, έχει κατορθώσει να αποκτήσει ζηλευτό και, κυρίως, πολύ πιστό κοινό. Από την άλλη, αυξάνονται και οι γκρίνιες όσων νιώθουν ότι η νεαρή πολιτεύτρια κερδίζει έδαφος. Όπως συμβαίνει, άλλωστε, για κάθε νέα προσωπικότητα που… εισβάλλει στον χώρο της πολιτικής.

Εμείς λέμε πως για να έχει «ενοχλήσει» τόσο πολύ και να δημιουργεί τέτοιο ντόρο κάθε τοποθέτησή της, κάτι πρέπει να κάνει (πολύ) καλά ή (πολύ) λάθος. Και επειδή η μικροπολιτική νοοτροπία ενοχλείται από το «καλό», το ερώτημα είναι αν θα συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς και αν θα αντέξει, ώστε να είναι η ευχάριστη έκπληξη των επόμενων εκλογών.

Ελπίζουμε ότι δεν θα το βάλει κάτω, γιατί η πολιτική χρειάζεται ανανέωση! Και όχι μόνο ηλικιακή…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατεβάστε το app του newsbreak

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

newsbreak.gr

FREE
VIEW