«Μάνα είναι μόνο μια» και για τους πολιτικούς! Τι ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Must Read

Άνοιξαν τα φωτογραφικά άλμπουμ για τη γιορτή της μητέρας, γιατί -όπως και να το κάνουμε- και τους πολιτικούς «μάνα τους γέννησε» και αυτή τη μάνα την έκαναν εικόνα και τη μοιράστηκαν στα social media. Οι φωτογραφίες με τις μητέρες τους είναι ομολογουμένως υπέροχες, ανατρέχουν στο παρελθόν και αποκαλύπτουν πόσο ευαίσθητοι είναι και οι άνθρωποι της εξουσίας μπροστά στη μορφή της μανούλας τους.

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, που μεγάλωσε με πολλά ζόρια, όπως έχει εκμυστηρευτεί στην «Espresso», «μετρώντας κουφέτα» σε μια γκαρσονιέρα των Πετραλώνων, δηλώνει περήφανος «γιος της Πόπης», όπως λένε την 86χρονη μητέρα του. Ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής νοσταλγεί όταν ήταν μωρό στην αγκαλιά της μαμάς του Νίκης, ενώ η πρώην υπουργός Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου τη μητέρα της, που δεν ζει σήμερα.

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης φωτογραφίζεται με την υπέργηρη μητέρα του, την Ελληνίδα Πόντια, βράχο δίπλα του.

Το ίδιο και η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού, η βουλευτής Πειραιά Νίνα Κασιμάτη, η Ραλλία Χρηστίδου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο πρώην υπουργός Θάνος Μωραΐτης με την Αγρινιώτισσα μαμά.

Ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου Νίκος με τη μητέρα του Μαργαρίτα και ο βουλευτής Δράμας της Ν.Δ. Κώστας Μπλούχος με τη δική του μαμά. Το ίδιο και ο Θανάσης Δαβάκης της Λακωνίας. Η ευρωβουλευτής, όμως, Ελίζα Βόζεμπεργκ και ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Καρανίκας θυμήθηκαν τις μαμάδες τους που τις έχουν χάσει και οι δύο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This