26-5-2020

Στο… φως τα «πόθεν έσχες» υπουργών και βουλευτών – Δείτε και τις 1.072 δηλώσεις!

Στη δημοσιότητα δόθηκαν πριν από λίγη ώρα τα «πόθεν έσχες» όλων των υπουργών, των βουλευτών, αλλά και των περιφερειαρχών και δημάρχων της Ελλάδας.

Συνολικά δημοσιεύτηκαν 1.072 δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης, οι οποίες υποβλήθηκαν για το 2019 και αφορούν τη χρήση του 2018 από τους βουλευτές και τους υπουργούς. Η αρμόδια επιτροπή, ωστόσο, ανακοίνωσε πως οι δηλώσεις δημοσιεύτηκαν χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές.

Αξίζει να αναφερθεί πως τα «πόθεν έσχες» που δημοσιεύτηκαν, αφορούν στις μεταβολές στην οικογενειακή κινητή και ακίνητη περιουσία του πρωθυπουργού, των αρχηγών πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση, υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών, βουλευτών και ευρωβουλευτών, περιφερειαρχών και Δημάρχων, καθώς και των οικονομικών διαχειριστών των κομμάτων.

Δείτε εδώ την αναλυτική λίστα με τις δηλώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατεβάστε το app του newsbreak

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

error: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του newsbreak.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
newsbreak.gr

FREE
VIEW