«Πράσινη» πρωτοβουλία από την Επιτροπή Περιβάλλοντος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου

Must Read

Να και μια πρωτοβουλία νεολαίων που ξεφεύγει από τις πλατείες. Η Επιτροπή Περιβάλλοντος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου, πήγε σύσσωμη και καθάρισε ένα μεγάλο πάρκο που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, γεμάτο δέντρα. Τα παιδιά αντί να κάνουν «αντίσταση» με ποτά και μολότοφ, στα μέτρα κατά του κορωνοϊού, όπως συνηθίζουν όμοιοί τους σε πλατείες της Αθήνας, σκέφτηκαν να γίνουν απλά χρήσιμοι για την πόλη τους.

Έτσι πήραν τις σακούλες τους και μαζί με τους συμπολίτες τους, καθάρισαν το δασάκι στο πάρκο. Μάλιστα ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Θάνος Μωραΐτης, τους έδωσε συγχαρητήρια για αυτό που έκαναν. «Σεβόμενοι τους δημόσιους χώρους και το πράσινο θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης στη νεολαία της πόλης. Σε μια περίοδο που το περιβάλλον περνά σε δεύτερη μοίρα εμείς επιλέξαμε στη γιορτή της μητέρας να τιμήσουμε τη μητέρα φύση. Γιατί χωρίς φύση δεν υπάρχει άνθρωπος», λέει στην «Espresso», εις εξ αυτών, ο Γιώργος Αποστόλου.

ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This