Δημοσκόπηση: 7 στους 10 Έλληνες ήθελαν παράταση του «λουκέτου» στα σχολεία

Must Read

Επτά στους δέκα Έλληνες πιστεύουν ότι δεν έπρεπε να ανοίξουν τα σχολεία μετά από τη σταδιακή άρση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με δημοσκόπηση του OPEN.
Επίσης, στην ερώτηση για το πως κρίνονται οι χειρισμοί της κυβέρνησης, το 84% τους έκρινε επιτυχημένους, με το 15% να τους θεωρεί λίγο ή καθόλου επιτυχημένους.

Για το αν ανοίγουν σωστά τα Λύκεια και τα Γυμνάσια ή θα έπρεπε να διεξαχθούν μόνο οι Πανελλήνιες, το 60% θεωρεί ότι έπρεπε να διεξαχθούν μόνο οι Πανελλαδικές οι εξετάσεις, με το 29% να θεωρεί σωστή την απόφαση.

Για τα Δημοτικά σχολεία το 73% θεωρεί ότι δεν πρέπει να ανοίξουν, ενώ το 17% πιστεύει ότι πρέπει να ανοίξουν τον Ιούνιο.

Σχετικά με τον ρυθμό άρσης των μέτρων, το 60% πιστεύει ότι είναι αυτός που πρέπει, το 24% ότι η άρση έγινε πιο γρήγορα και 10% θεωρεί πως η άρση των μέτρων έγινε πιο αργά.
Οι ερωτηθέντες θεωρούν ότι τα οικονομικά μέτρα για τους εργαζόμενους είναι μη επαρκή με ποσοστό 60% και 28% επαρκή. Αντίστοιχα είναι και τα ποσοστά για τις επιχειρήσεις με 59% μη επαρκή και 21% επαρκή.

Για τις επιδόσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στην κρίση του κορωνοϊού, το 75% είναι ικανοποιημένο από τον πρωθυπουργό έναντι 19%. Η ικανοποίηση για τον Βασίλη Κικίλια φτάνει στο 67% και για τον Νίκο Χαρδαλιά στο 64%.

Σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου επί των έγκυρων, η ΝΔ συγκεντρώνει 40%, έναντι 22,6% του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή 17,4 ποσοστιαίες μονάδες. Στο 5,9% το ΚΙΝΑΛ, στο 5,1% το ΚΚΕ, στο 3,8% η Ελληνική Λύση, στο 2,2% το ΜέΡΑ25.

Όσο για την καθημερινή ενημέρωση του κ. Τσιόδρα, το 79% τη θεωρεί επαρκή και το 13% μη επαρκή. Αρνητικά είναι τα ποσοστά για τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς το 42% απάντησε πως δεν είναι ικανοποιημένο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This