Η αποκάλυψη της «Εστίας» έφερε τον πανικό στο ΚΙΝ.ΑΛ

Must Read

Σε πανικό βρίσκεται η Χαριλάου Τρικούπη μετά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Εστίας» για το σχέδιο υπουργοποίησης στελεχών του ΚΙΝ.ΑΛ., σε περίπτωση ανασχηματισμού της κυβέρνησης.

Η εφημερίδα, μάλιστα, αναφέρθηκε ονομαστικά στους βουλευτές Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, Νάντια Γιαννακοπούλου, Χαρά Κεφαλίδου, καθώς και στον πρώην υπουργό και νυν στέλεχος του κόμματος Γιάννη Μανιάτη, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, φλερτάρουν εντόνως με τη «γαλάζια» παράταξη, προσέγγιση η οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πυροδοτείται και από την εν εξελίξει συζήτηση στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής περί συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρωτοσέλιδο σήμανε συναγερμό στο κόμμα, το οποίο έσπευσε -με παράδοξη σφοδρότητα- να διαψεύσει κατηγορηματικά το δημοσίευμα, αλλά και όποια σχετικά σενάρια διακινούνται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα δημοσιογραφικά γραφεία. Με δήλωσή τους, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου και οι βουλευτές Νάντια Γιαννακοπούλου, Χαρά Κεφαλίδου, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Απόστολος Πάνας έκαναν λόγο για «προβοκατόρικο» δημοσίευμα, το οποίο χαρακτήρισαν «ανάξιο ακόμα και σχολιασμού».

«Θύματα ωμής προβοκάτσιας»

Με τον ίδιο τρόπο το διέψευσε η Νάντια Γιαννακοπούλου και από το βήμα της Βουλής. «Η Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ βρισκόμαστε και είμαστε θύματα ωμής προβοκάτσιας. Πρωτοσέλιδο εφημερίδας εμφανίζει σε ενδεχόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης σε δήθεν ετοιμότητα να υπουργοποιηθούμε. Είναι γελοίο, προβοκατόρικο, ανυπόστατο δημοσίευμα. Αποκύημα μιας νοσηρής φαντασίας» υποστήριξε η βουλευτής.

Ο «γαλάζιος» βουλευτής Γιάννης Λοβέρδος, που ήταν «παρών» στη συνεδρίαση και έλαβε τον λόγο μετά τη Νάντια Γιαννακοπούλου, απέρριψε κι εκείνος τα σενάρια. Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εξέδωσε σχετική προσωπική δήλωση, ενώ διέψευσε και μέσω συνέντευξής του, λέγοντας «οι πολίτες που μας ψήφισαν και μας έδωσαν το 8,1% μάς ψήφισαν για να παραμείνουμε στο ΠΑΣΟΚ και όχι να τους υποδείξουμε σε ποιο κόμμα θα πάνε» και προσθέτοντας: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Μείναμε στα δύσκολα, όταν από το 44% πήγαμε στο 4,6%. Μείναμε σταθερά ΠΑΣΟΚ. Δεν φοβηθήκαμε, δεν λυγίσαμε αναζητώντας καρέκλες και πουλώντας τις αρχές και τις αξίες μας».

Όσο για τον Γιάννη Μανιάτη, παρά την ομολογουμένως υπέρμετρη αναστάτωση που επικράτησε στους κόλπους της Χαριλάου Τρικούπη, επέλεξε να απαντήσει σε άλλο μήκος κύματος, προχωρώντας σε μια λιτή δήλωση στα social media, η οποία, χωρίς να διαψεύδει, αναφέρει: «επαναλαμβάνω ότι ασχολούμαι μόνο με τα ακαδημαϊκά μου καθήκοντα και τους φοιτητές μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This