Αποπροσανατολιστικά τα όποια σενάρια περί ανασχηματισμού, δηλώνουν κυβερνητικές πηγές

Must Read

Κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν τα σενάρια περί ανασχηματισμού, επισημαίνοντας τα πολλά ανοιχτά ζητήματα, αλλά και τα υψηλά θετικά ποσοστά για την κυβέρνηση σε όλες τις μετρήσεις.

«Η κυβέρνηση λειτουργεί καλά και αποδοτικά. Ανασχηματισμός εν μέσω κρίσης δεν γίνεται. Οι υπουργοί έχουν πολλή δουλειά να κάνουν και οφείλουν όλοι να ασχολούνται με το έργο τους κι όχι με σενάρια ανασχηματισμού που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά για το έργο της κυβέρνησης», ανέφερε σε συνεργάτες του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού είναι στραμμένο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, στην επανεκκίνηση του τουρισμού και συνολικότερα της οικονομικής δραστηριότητας και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων απασχόλησης, ώστε να περιοριστεί η απώλεια θέσεων εργασίας. Γι’ αυτό το λόγο έχει συνεχείς συσκέψεις και σε αυτό το έργο θέλει προσηλωμένους τους υπουργούς κι όχι στη σεναριολογία», επισήμαιναν οι ίδιες πηγές, υπογραμμίζοντας ότι σε όλες τις μετρήσεις η κυβέρνηση έχει υψηλά επίπεδα αποδοχής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This