Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Ο Πολάκης ξαναχτύπησε! Ποιο είναι το νέο του «θύμα»

Λίγες μέρες άντεξε (τελικά) ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Παύλος Πολάκης ώστε να μην πιάσει το πληκτρολόγιο και να τσακωθεί… Έτσι βρήκε την ευκαιρία να “χτυπηθεί” μέσω Facebook με τον παλιό του γνώριμο Δημήτρη Καμπουράκη. Ο θερμόαιμος Πολάκης αναφέρεται στις 129 ψήφους που συγκέντρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, έναντι 65 της Νέας Δημοκρατίας στο χωριό Βουβά και ανταποδίδει τα πικρόχολα σχόλια του δημοσιογράφου.

«Κρίμας το μίσος και τη Χολή που έβγαλες, χαράμι τα λεφτά που έδωσαν τα αφεντικά σου σε πληρωμένα μικρόφωνα και πένες για να με στοχοποιήσετε να με λοιδωρήσετε και να με τελειώσετε»!!

Και δεν έχασε ευκαιρία να τον προ(σ)καλέσει να κατέβει στην Κρήτη να του δείξει το λόγο που ο κόσμος τον ψήφισε και απέσπασε 125 σταυρούς και πως έπραξε πολύ σοφά που δεν συμμετείχε στις εκλογές.

«ΑΝΤΕ γεια τώρα, βγάλε το ψωμί σου από το Σκάι λιβανίζοντας το Μητσοτάκη, ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (και σοφά έπραξες γιατί θα ξεφτιλιζόσουν πιο πολύ απ’ ότι τώρα».

Ο Πολάκης, τέλος επισυνάπτει στην ανάρτησή του τις δημοσιεύσεις του γνωστού δημοσιογράφου που φέρεται να κάνει προβλέψεις για τις εθνικές εκλογές και πως δεν απέδωσαν αφού εκείνος συγκέντρωσε 15.400 ψήφους που στα Χανιά.

Έπεται συνέχεια στην κόντρα με απάντηση του Δημήτρη Καμπουράκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ