Η ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον τρίτη φορά στη μεγάλη οθόνη

Must Read

Νέα ταινία για την ντίβα της ποπ R&B, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή

Η πορεία της Γουίτνεϊ Χιούστον από την αφάνεια στο μουσικό στερέωμα καταγράφεται στην τρίτη βιογραφική ταινία για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό, με τίτλο «Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody». Η νέα ταινία έχει την έγκριση των διαχειριστών της περιουσίας της Χιούστον και, όπως αναφέρει η μάνατζερ και νύφη της δημοφιλούς τραγουδίστριας Πατ Χιούστον, αποτελεί «έναν διασκεδαστικό, συναισθηματικό και θλιβερό ύμνο της ζωής και της μουσικής της σπουδαιότερης τραγουδίστριας της ποπ R&B όλων των εποχών».

Συμπληρώνει, δε, ότι «ενώ είμαστε πολύ ειλικρινείς σχετικά με το τίμημα που απαιτούσε η φήμη, θα είναι τόσο πλούσιο όσο και περίπλοκο το έπος της αναζητήσεως του τέλειου γάμου μεταξύ τραγουδιού και τραγουδίστριας και κοινού, και ταυτόχρονα η συγκινητική ιστορία ενός απλού κοριτσιού του Νιου Τζέρσεϊ που προσπαθεί να βρει τον δρόμο επιστροφής στο σπίτι».

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Στέλα Μέγκι, το σενάριο ο Αντονι ΜακΚάρτεν και την παραγωγή ο βραβευμένος με Grammy μουσικός παραγωγός και επικεφαλής της Sony Music Κλάιβ Ντέιβις. Η ημερομηνία κατά την οποία το «Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Δείτε επίσης: Μάνια Βλαχογιάννη: «Το κοινό αναζητά βαθιές ανάσες ζωής στο πρόσωπο της Τέχνης»

Υπενθυμίζεται ότι έχουν γυριστεί δύο ακόμη ντοκιμαντέρ για την καλλιτέχνιδα. Το πρώτο, το 2017, με τίτλο «Whitney: Can I Be Me», σε σκηνοθεσία Νικ Μπρούμφιλντ, χωρίς τη συνεργασία της οικογένειας της τραγουδίστριας, και το δεύτερο το 2018, με τίτλο «Whitney», σε σκηνοθεσία Κέβιν ΜακΝτόναλντ.

Η έξι φορές βραβευμένη με Grammy Γουίτνεϊ Χιούστον βρέθηκε νεκρή το 2012, σε ηλικία 48 ετών. Είχε ξεκινήσει το τραγούδι στην παιδική χορωδία του Νιου Τζέρσι, όταν ήταν 11 ετών και στη συνέχεια τραγούδησε σε νυχτερινά κλαμπ στη Νέα Υόρκη, ώσπου την ανακάλυψε ο επικεφαλής της δισκογραφικής εταιρίας Arista Records.

Το πρώτο της άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1985 με τίτλο «Whitney Houston» και έγινε το πιο εμπορικό άλμπουμ για γυναίκα καλλιτέχνη τη χρονιά εκείνη. Μάλιστα, το περιοδικό «Rolling Stone» το είχε ανακηρύξει καλύτερο άλμπουμ του 1986 και το είχε κατατάξει στη 254η θέση στη λίστα του με τα 500 σπουδαιότερα άλμπουμ όλων των εποχών. Κατά τη διάρκεια της μουσικής της καριέρας κυκλοφόρησε επτά άλμπουμ.

Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο έγινε το 1992 στην ταινία «Ο σωματοφύλακας» και το σάουντρακ της ταινίας, το τραγούδι «I Will Always Love You», απέσπασε το 1994 το βραβείο Grammy για το άλμπουμ της χρονιάς. Με το τραγούδι αυτό η Χιούστον έγινε η πρώτη τραγουδίστρια που πούλησε περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα μέσα σε μία εβδομάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This