Οι «Άγριες μέλισσες» μετακόμισαν στον… Βόσπορο!

Θα είναι στο καστ της θεατρικής παράστασης «Κάποτε στον Βόσπορο»

Must Read

O Bόσπορος γέμισε από «Άγριες μέλισσες»! Μετά τη Θεοφανία Παπαθωμά και την Ελένη Καρακάση, ήρθε η σειρά της ταλαντούχας ηθοποιού Νεφέλης Κουλούρη (υποδύεται τη Δόμνα στο σίριαλ του ΑΝΤ1) να είναι στο καστ της πλέον πολυσυζητημένης θεατρικής παράστασης του φετινού καλοκαιριού!

Τα κομμάτια του παζλ ολοκληρώνονται σιγά σιγά για τον θίασο που θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα με την υπερπαραγωγή των Θεατρικών Επιχειρήσεων Τάγαρη «Κάποτε στον Βόσπορο» του Ακη Δήμου, σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου.

Θεοφανία Παπαθωμά

Φόρος τιμής

Η… dream team διαμορφώθηκε με μεράκι και πολλή προσοχή. Στην παράσταση φόρο τιμής για τους Ρωμιούς της Πόλης, που θα φέρει δάκρυα συγκίνησης στους θεατές, θα πρωταγωνιστήσουν και οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δημήτρης Πιατάς, Ευαγγελία Μουμούρη, Παρθένα Χοροζίδου, Ρένος Ρώτας, Ντίνος Σπυρόπουλος, Χλόη Μάντζαρη.

Ελένη Καρακάση

Στο τραγούδι οι θεατές θα απολαύσουν τον Γιάννη Διονυσίου, ενώ επί σκηνής θα χορεύουν οι Αντιγόνη Χρόνη, Νάνσυ Κατσαρού, Αλέξανδρος Κεϊβανάη, Γιούργκεν Κυριάκης. Μέσα από το έργο θα ζωντανέψουν οι ιστορίες των Ρωμιών της Κωνσταντινούπολης στα μέσα του περασμένου αιώνα, ανακαλώντας μνήμες με σημείο αναφοράς τις μουσικές και τα τραγούδια μιας ολόκληρης εποχής.

Νεφέλη Κουλούρη

Ετσι το κοινό θα έχει την ευκαιρία πρώτη φορά να παρακολουθήσει ένα έργο με αφορμή τα γεγονότα του 1955, που οδήγησαν στον ξεριζωμό και στον σχεδόν αφανισμό του, καθώς έως σήμερα δεν είχε υπάρξει ανάλογη παράσταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This