Αυθεντική ποπ όπερα στο Christmas Theater! (video)

Άριες της όπερας σε συνδυασμό με αγαπημένες μελωδίες, με τη συμμετοχή ζωντανής ορχήστρας και χορωδίας περισσοτέρων των 100 συντελεστών

Must Read

Η Γαλλίδα ντίβα Έμα Σάπλιν και ο Ιταλός τενόρος Αλεσάντρο Σαφίνα σε μια μοναδική μουσική σύμπραξη, στις 20 Νοεμβρίου, στο Christmas Theater!

Άριες της όπερας σε συνδυασμό με αγαπημένες μελωδίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της συναυλίας που θα δώσουν η Γαλλίδα ντίβα της ποπ όπερας Έμα Σάπλιν και ο Ιταλός τενόρος Αλεσάντρο Σαφίνα, στις 20 Νοεμβρίου (9 μ.μ.), στο Christmas Theater (Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Βεΐκου 137). Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους επί σκηνής και αποδεικνύουν τη δύναμη της μουσικής, με τη συμμετοχή ζωντανής ορχήστρας και χορωδίας περισσοτέρων των 100 συντελεστών.

Η ιδιαιτερότητα στη φωνή της Έμα Σάπλιν έγκειται στον συνδυασμό της εντάσεως και της συναισθηματικής φορτίσεως της όπερας με τον αισθησιασμό και την αμεσότητα της ποπ μουσικής. Η καριέρα της απογειώθηκε μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Spente le stelle», αλλά και τις πωλήσεις του πρώτου της άλμπουμ «Carmine Meo», που ξεπέρασε τα 2.000.000 αντίτυπα και έγινε πλατινένιο σε περισσότερες από 25 χώρες.

Σύμφωνα με την ίδια, το «Carmine Meo» γεννήθηκε από το πάθος της για την ιταλική όπερα. Η φωνή της καλύπτει μια μεγάλη έκταση από οκτάβες, εναλλάσσεται με ορχήστρα, ρυθμικά loops, μπάσο, κρουστά, φυσικούς ήχους και μια χορωδία όπερας.

Ο Αλεσάντρο Σαφίνα είναι ακόμη ένας σημαντικός εκπρόσωπος της ποπ όπερας. Σπούδασε όπερα στη Φλωρεντία και ανακάλυψε αμέσως ένα μουσικό στιλ που συνδυάζει το λυρικό τραγούδι με την ποπ μουσική, ένα δικό του μοναδικό στιλ που οι κριτικοί το ονόμασαν «Pop Op». Στις ζωντανές του εμφανίσεις συνδυάζει διάσημες άριες με σπουδαία ροκ και ποπ τραγούδια.

Έγινε ευρέως γνωστός το 2002, μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ του «Pop Opera», το οποίο ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο πωλήσεις. Ακολούθησαν εμφανίσεις σε μεγάλες όπερες ανά τον κόσμο, αλλά και συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες της ποπ σκηνής.

  • Εισιτήρια προπωλούνται τηλεφωνικά (στο 211 7701700) και ηλεκτρονικά (στο ct.gr και viva.gr).
  • Δείτε το trailer της εκδήλωσης:

https://youtu.be/g9oUwAMQv6k

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This