«Τα τιμαλφή» της Μαρίας Αναματερού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Must Read

Η Μαρία Αναματερού παρουσιάζει τα «Τιμαλφή» της στην Αίθουσα Διδασκαλίας Μουσικής Βιβλιοθήκης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε συνεργασία με τον Σύλλογο οι Φίλοι της Μουσικής, την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 20:30.

Από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, η Μαρία Αναματερού μάς προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων, με επίκεντρο τη νέα της σειρά ψηφιακών single, με γενικό τίτλο «Τα τιμαλφή», που κυκλοφορούν σε όλες τις πλατφόρμες από την FM Records.

«Τα τιμαλφή» της Μαρίας Αναματερού είναι πολύτιμα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Ζαμπέτας, και νεότερων, όπως ο Βασίλης Καζούλης, ο Μιχάλης Κουμπιός, κ.ά.

Οι ερμηνείες της Μαρίας Αναματερού διακρίνονται για τη δεξιοτεχνία, την εκφραστικότητά τους και μια σπάνια ωριμότητα και κατανόηση διαφορετικών υφών. Το εκτενές ρεπερτόριο της απλώνεται από την αιγαιοπελαγίτικη μουσική παράδοση, έως στον κορσικανό Petru Guelfucci και από τους Kansas και τη Loreena McKennitt, έως στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι, καθώς σύγχρονοι Έλληνες συνθέτες έχουν γράψει ειδικά για τη φωνή της.

Τη Μαρία Αναματερού συνοδεύουν οι μουσικοί:

  • Θεολόγος Μιχελλής: μουσική επιμέλεια, βιολί
  • Αλέξανδρος Καψοκαβάδης: κιθάρα και λαούτο
  • Στέλιος Φραγκούς: πιάνο
  • Θεοδώρος Κουέλης: κόντρα μπάσο
  • Στέφανος Δορμπαράκης: κανονάκι

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το τι θα ακουστεί στη συναυλία της:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This