ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ«Τα τιμαλφή» της Μαρίας Αναματερού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

«Τα τιμαλφή» της Μαρίας Αναματερού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η Μαρία Αναματερού παρουσιάζει τα «Τιμαλφή» της στην Αίθουσα Διδασκαλίας Μουσικής Βιβλιοθήκης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε συνεργασία με τον Σύλλογο οι Φίλοι της Μουσικής, την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 20:30.

Από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, η Μαρία Αναματερού μάς προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων, με επίκεντρο τη νέα της σειρά ψηφιακών single, με γενικό τίτλο «Τα τιμαλφή», που κυκλοφορούν σε όλες τις πλατφόρμες από την FM Records.

«Τα τιμαλφή» της Μαρίας Αναματερού είναι πολύτιμα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Ζαμπέτας, και νεότερων, όπως ο Βασίλης Καζούλης, ο Μιχάλης Κουμπιός, κ.ά.

Οι ερμηνείες της Μαρίας Αναματερού διακρίνονται για τη δεξιοτεχνία, την εκφραστικότητά τους και μια σπάνια ωριμότητα και κατανόηση διαφορετικών υφών. Το εκτενές ρεπερτόριο της απλώνεται από την αιγαιοπελαγίτικη μουσική παράδοση, έως στον κορσικανό Petru Guelfucci και από τους Kansas και τη Loreena McKennitt, έως στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι, καθώς σύγχρονοι Έλληνες συνθέτες έχουν γράψει ειδικά για τη φωνή της.

Τη Μαρία Αναματερού συνοδεύουν οι μουσικοί:

  • Θεολόγος Μιχελλής: μουσική επιμέλεια, βιολί
  • Αλέξανδρος Καψοκαβάδης: κιθάρα και λαούτο
  • Στέλιος Φραγκούς: πιάνο
  • Θεοδώρος Κουέλης: κόντρα μπάσο
  • Στέφανος Δορμπαράκης: κανονάκι

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το τι θα ακουστεί στη συναυλία της:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άννα βάστα γερά

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης