Βράβευση Βογιατζή από τη Φίνος Φιλμ για την τεράστια προσφορά του

Must Read

Συγκίνησε ο Γιάννης Βογιατζής κατά τη βράβευσή του από τη Φίνος Φιλμ και την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για την τεράστια προσφορά του στον ελληνικό κινηματογράφο.

«Δεν νιώθω σαν να βρίσκομαι σε μια συνάντηση αγνώστων, αλλά σε μια συνάντηση με την οικογένειά μου. Αυτό το βραβείο με συγκινεί ιδιαίτερα γιατί η Φίνος Φιλμ ήταν το σπίτι μου. Το σπίτι σου είναι όπου αισθάνεσαι καλά, όπου νιώθεις έντιμος, σωστός και αληθινός, και αυτό που κάνεις το κάνεις με την ψυχή και την καρδιά σου» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο 95χρονος ηθοποιός στην ευχαριστήρια ομιλία του.

«Στον κινηματογράφο δεν παίζεις τον ρόλο, πρέπει να είσαι ο ρόλος. Οπως μου είχε πει κάποτε ο Βασίλης Λογοθετίδης, δεν υπάρχουν μικροί και μεγάλοι ρόλοι. Δεν υπάρχουν κωμικοί και δραματικοί ηθοποιοί. Υπάρχουν μεγάλοι και μικροί ηθοποιοί. Στην αρχή προσπάθησα να το καταλάβω καλά και αφού το κατάλαβα δεν με εγκατέλειψε ποτέ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που κάνατε τον κόπο να έρθετε σήμερα εδώ και, επιτρέψτε μου, ενώ προσπαθώ να μην είμαι συγκινημένος, ετούτη τη φορά έχω συγκινηθεί στ’ αλήθεια» πρόσθεσε ο σπουδαίος Γιάννης Βογιατζής, ο οποίος έχει παίξει σε πάνω από 65 ταινίες, κυρίως κωμωδίες, κομεντί και φαρσοκωμωδίες, εκ των οποίων οι 22 ήταν της Φίνος Φιλμ.

Το αξιοσημείωτο αυτό νούμερο τον κατατάσσει στην πρώτη δεκάδα ηθοποιών με τις περισσότερες συμμετοχές στις παραγωγές του Φίνου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This