Μελέτης και Ανέτ πάλι μαζί

Η Κάτια Δανδουλάκη θα βρεθεί στο θεατρικό σανίδι με τον τηλεοπτικό της γιο στις «Αγριες μέλισσες» Γιώργο Γεροντιδάκη, στο έργο « Διάλεξε τον θάνατό σου, αγάπη μου»

Must Read

Μητέρα και γιος ξανά μαζί, αλλά στο θεατρικό σανίδι! Η Ανέτ Ρουσσώ και ο Μελέτης, μετά τις «Άγριες μέλισσες», ήρθε η ώρα να συναντηθούν ξανά, αλλά στο θέατρο! Πολύ όμορφες ειδήσεις μάς επιφυλάσσουν τελικά οι θεατρικές παραστάσεις που θα δούμε τη σεζόν 2022-2023 στην Αθήνα.

Η μεγάλη κυρία του θεάτρου και της τηλεόρασης Κάτια Δανδουλάκη επιστρέφει τη νέα σεζόν στο θεατρικό της σπίτι, που δεν είναι άλλο από το θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη» με την παράσταση μυστηρίου «Διάλεξε τον θάνατό σου, αγάπη μου», που θα αποτελεί διασκευή του νουάρ αριστουργήματος του Ρομπέρ Τομά «Το διπλό παιχνίδι»! Η σπουδαία ηθοποιός προχωρά, λοιπόν, στο νέο της θεατρικό εγχείρημα, στο έργο που θα διασκευάσουν και θα σκηνοθετήσουν οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας, με τους θεατρόφιλους να βλέπουν επί σκηνής ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών και μέσα σε αυτό και τον τηλεοπτικό γιο της! Αυτό σημαίνει μεγάλη, έμπρακτη εκτίμηση στο ταλέντο του ηθοποιού Γιώργου Γεροντιδάκη. Άλλωστε η χημεία τους στις «Αγριες μέλισσες» ήταν εξαιρετική.

Στο νουάρ αριστούργημα του Ρομπέρ Τομά, ένα έργο που με την πλοκή του ανατρέπει τα πάντα και κόβει την ανάσα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, εκτός από τους Κάτια Δανδουλάκη και Γιώργο Γεροντιδάκη θα συμπρωταγωνιστούν και οι Κοραλία Καράντη, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Πάνος Σταθακόπουλος.

Αξίζει να τονιστεί πως το «Διπλό παιχνίδι» του Ρ. Τομά είναι ένα από τα πιο δημοφιλή έργα του πολυβραβευμένου συγγραφέα. Οι καταιγιστικές εξελίξεις και οι ανατροπές της υπόθεσης πυροδοτούν το σασπένς και την ένταση μέχρι την τελευταία στιγμή, με το κοινό να αναρωτιέται μέχρι να πέσει η αυλαία ποιος είναι πραγματικά αθώος και ποιος ένοχος, ποιος ο δολοφόνος και ποιος το θύμα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This