Είδηση-βόμβα: Oι «Απαράδεκτοι» αναβιώνουν στο θέατρο!

Must Read

Οι «Απαράδεκτοι» επιστρέφουν κοντά μας! Σύμφωνα με αποκλειστική είδηση που μετέδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σήμερα Δευτέρα 30/9, μέσα από την εκπομπή της «Happy Day», η θρυλική τηλεοπτική σειρά του MEGA ετοιμάζεται να μας χαρίσει ξανά το γέλιο.

Μόνο που, αυτό δεν θα συμβεί μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά… πάνω στο θεατρικό σανίδι!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η δημοφιλής παρουσιάστρια, στην παράσταση θα πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Μπέζος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ενώ η συνεργάτης της, Τίνα Μεσσαροπούλου, πρόσθεσε ότι τον χαρακτήρα που ενσάρκωνε ο αείμνηστος Βλάσσης Μπονάτσος, θα υποδυθεί ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Αναβιώνουν οι Απαράδεκτοι, θεατρικά! Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχει αναλάβει να γράψει ένα θέατρο που θα έχει και μουσική και χορό και τραγούδι. Θα πρωταγωνιστήσει και ο Γιάννης Μπέζος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Δεν ξέρω αν θα είναι κι άλλοι από το παλιό καστ, όπως η Ρένια Λουιζίδου. Γενικώς, όμως, θα είναι ένα concept που θα βασίζεται στους “Απαράδεκτους”.

Η ίδια η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν το γεγονός. Είναι προληπτική; Δεν έχει βάλει υπογραφές; Δεν έχει κλείσει τα χρήματά της; Δεν θέλει να τα λέει στους δημοσιογράφους; Δεν ξέρω.

Αλλά εμείς σας το δίνουμε ως αποκλειστικό, γιατί μας είπαν ότι ήδη είναι σε διαδικασία προετοιμασίας», δήλωσε στο ρεπορτάζ της η Σταματίνα.

https://youtu.be/revu7U1PCdc

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This