Δείτε σε παγκόσμια «πρώτη» τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Σαμ Μέντες! (video)

Must Read

Με το «1917», ο Σαμ Μέντες, σκηνοθέτης του «Skyfall», καταπιάνεται με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, παρουσιάζοντας μια άκρως συγκινητική, όσο και συναρπαστική ιστορία, το σενάριο της οποίας υπογράφει για πρώτη φορά στην καριέρα του! 

Στο featurette που ακολουθεί, ο ίδιος και οι συνεργάτες του μας αποκαλύπτουν τη μοναδική κινηματογραφική τεχνική με την οποία γυρίστηκε η ταινία, σαν ένα συνεχές μονοπλάνο σε πραγματικό χρόνο.

Η υπόθεση της ταινίας με λίγα λόγια:
Στην καρδιά του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, δύο νεαροί Βρετανοί στρατιώτες, ο Σκόφιλντ (Τζορτζ Μακέι) και ο Μπλέικ (Ντιν-Τσαρλς Τσάπμαν) αναλαμβάνουν μια δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή.
Σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο, πρέπει να περάσουν στα εδάφη του αντιπάλου και να παραδώσουν ένα μήνυμα που θα σταματήσει μια θανάσιμη επίθεση σε εκατοντάδες στρατιώτες, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο αδερφός του Μπλέικ.

Δείτε σε παγκόσμια πρώτη προβολή το πρώτο featurette από την πολυαναμενόμενη ταινία, η οποία αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες μέσα στον Ιανουάριο του 2020.

https://youtu.be/vwNucUXhX9U

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This